Stiri TukTuk

Paralela 45 și-a prezentat oferta de Early Booking pentru 2017

Într-o conferință de presă, Paralela 45 și-a prezentat în această săptămână principalele direcții de ”acțiune” pentru anul 2017, punând accent pe ofertele Early Booking 2017. Pe scurt, am aflat că pentru vacanța de vară 2017, agenția are planificate nu mai puțin de 45 de plecări săptămânale, din București, Iași, Cluj Napoca și Timișoara, către 26 de destinații europene, de la Turcia la Portugalia, de la Grecia la Spania, de la Croația la Italia, de la Cipru la… Cipru de Nord și Franța. La Paralela 45 găsiți pentru vara viitoare atât zboruri charter cât și zboruri de linie (în funcție de destinație) dar și o mulțime de oferte pentru turism individual în țările vecine (sau apropiate) României cât și pe Litoralul nostru.

De asemenea, la fel de interesante rămân la Paralela 45 și cele peste 100 de circuite propuse turiștilor români pe toate cele șase continente. În același timp, vacanțele de sărbători în Europa, Asia, Africa și America sunt din ce în ce mai solicitate iar destinațiile de vacanță înainte și după sărbători sunt prezentate într-o gamă variată, pentru a satisface toate dorințele turiștilor.

În privința ofertelor Early Booking, se remarcă o variantă spectaculoasă propusă pentru 2017 în legătură cu vacanțele în Turcia: reduceri de 50% care scad progresiv în perioada 31 octombrie – 31 martie, cu posibilitatea eșalonării plății după cum urmează: 20% din prețul pachetului turistic la înscriere, 30% din prețul pachetului turistic la termenul limită al perioadei de Early Booking și 50% din preț, cu minimum 15 zile înainte de plecarea în vacanță. De remarcat și că modalitățile de plată includ, practic, toate variantele, de la plata online la plata în rate multiple, cu cardul de credit cu dobândă zero.

Pentru orice informație suplimentară și pentru accesarea ofertelor, intră pe paralela45.ro !

Booking.com

About the author

TukTuk driver

Urcă în TukTuk! Oriunde te duc!

Add Comment

Click here to post a comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ella icon
ella iconBooking.com
Urmărește-ne pe Facebook!

Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!


Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!