Stiri TukTuk

Croația – O alegere inspirată pentru o vacanță în septembrie

Croația este o destinație de vacanță foarte căutată, datorită plajelor superbe, munților stâncoși care se revarsă în apele de culori ireale, lagunelor și nisipurilor fine. În Croația vă puteți bucura atât de briza Mării Adriatice, cât și de umbra pădurilor de pini. Aici veți găsi, conform specialiștilor publicației Forbes, una dintre cele mai spectaculoase plaje din lume.

Descoperiți stațiunile și cele mai bune plaje de pe coasta dalmată

Makarska se găsește într-un golf natural flancat de promontoriul Osejava și peninsula Sfântul Petar, la poalele muntelui Biokovo. Zona centrală a orașului este formată din clădiri vechi, construite în stil venețian și o promenadă unde pot fi găsite restaurante, cafenele, terase și magazine de suveniruri. Plaja stațiunii Makarska are aproximativ 1.5 km lungime și este formată din pietricele și flancată de o superbă pădure de pini. Makarska este un loc ideal pentru relaxare, plajă și vizite.

 

Brela se găsește la poalele muntelui Biokova, fiind una dintre cele mai cunoscute stațiuni din Croația și cucerește prin frumusețile sale naturale, în special plajele cu pietricele, apa limpede și umbra pădurilor de pini. Plaja din Brela este recompensată cu distincția Blue Flag datorită acestor caracteristici.

 

Tučepi este un mic oraș ce se află la 4km distanță de orașul Makarska, astăzi  fiind cunoscut ca unul dintre cele mai atractive și moderne stațiuni de vară din Croația. Aceasta se remarcă prin cea mai lungă și frumoasă plajă cu pietriș din Riviera Makarska, păduri de pin, plantații de măslini, hoteluri de lux și variate activități sportive.

 

Fiind o fostă fortăreață venețiană, orașul Podgora a început în ultimii ani să fie cunoscută în rândul turiștilor ca o stațiune liniștită, cu plajă lată cu pietriș, unde pot fi efectuate multe activități distractive.

Podgora

Živogošće este o stațiune mica, dar impresionează prin plajele cu nisip și pietricele și a apelor turcuaz. Stațiunea este recomandată în principal pentru familiile cu copii.

Zivogosce

Dacă doriți să vedeți frumusețea Coastei Dalmate, rezervați-vă un loc într-un circuit marca Paralela 45 în Croația și Muntenegru. Găsiți itinerariul aici

Booking.com

About the author

TukTuk driver

Urcă în TukTuk! Oriunde te duc!

Add Comment

Click here to post a comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ella icon
ella iconBooking.com
Urmărește-ne pe Facebook!

Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!


Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!