News

Știați că duty-free-ul din România e acum online?

Ne place să călătorim. Din ce în ce mai mult și oriunde. Cu avionul să fie! Statisticile arată că numărul călătoriilor cu avionul a crescut, în lume, de la 1,97 miliarde, în 2005, la 3,4 miliarde, în 2015. În doar 10 ani, o creștere de 72%. Românii sunt și mai dornici de zbor: de la 1.7 milioane de pasageri în 2005, la 3,6 milioane, anul trecut. Adică, un elan de 113%!

La acest fenomen se adaugă și formula mixtă bleisure, nou intrată în terminologia de travel. A fost definită ca atașarea unui weekend, la începutul sau la sfârșitul unei deplasări de business. În prezent, cu o rată de unul din cinci călători, bleisure air trips înseamnă 7% dintre călătoriile cu avionul. Combinând utilul cu plăcutul. Era de așteptat o astfel de adaptare a comportamentului de consum, în care se întrepătrund tot mai mult palierele existenței noastre, în travel. Grație tehnologiei, dispar granițele dintre muncă și viața personală, dăm și primim mail-uri de birou în timpul unui film la mall, cu prietenii, și nu ne sfiim să facem rezervări online de bilete de avion de pe computerul de la serviciu. Totul, pentru a câștiga timp.

01---Bauturi

S-a mers și mai departe chiar. Cu idei smart care să ne scape inclusiv de stresul cumpărăturilor pe ultima sută de metri din magazinele duty free din aeroport. Așa a apărut BestValue.eu, platforma online a rețelei magazinelor duty-free din principalele aeroporturi din România. Poți cumpăra online orice, cu condiția să ai deja biletul de avion pentru următoarea călătorie de afaceri… sau de plăcere. Sau ambele. Genial, nu? Din clipa în care ai cumpărat biletul de avion și până la miezul nopții în care este programat zborul, ai acces la magazinul online. Cu biletul de avion, pe care îl înregistrezi pe site.

Dacă încarci și biletul de întoarcere, poți continua shopping-ul până la data respectivă. Oriunde te-ai afla în acest moment, vacanța ta a început deja. Te poți răsfăța cu imperiul parfumurilor, geografia stilurilor, exoticul machiajelor cuceritoare, luxul accesoriilor sau paradisul dulciurilor.

Platforma e faină, prietenoasă și intuitivă, simplă, dar cu răspunsuri pe loc la orice impas, atunci când te înregistrezi sau vrei să faci o comandă. De ce ne place pe BestValue.eu?

– E la fel ca în aeroport. Îți cumperi biletul de avion, te înregistrezi cu el pe site și începi să cutreieri cataloagele online de produse. Și să cumperi.  Are aceleași produse (mii!) ca în aeroport. Și cu aceleași prețuri.

– Coordonatele de stil (BEAUTY, FASHION, TRAVEL, LIVING și MEN’S CORNER) ale blogului din dotare desenează o lume a frumuseții, cu rafinamentele și micile ei mari secrete. Cu recomandări bine argumentate, de care în aeroport nu ai timp niciodată.

– Primești comanda în maximum trei zile lucrătoare, ambalată frumos  în #thelittleblackboxes, oriunde în Româania.

– Nu vei fi taxat pentru expediere. Da, transportul este gratuit, prin curier. Cu excepția situațiilor în care, bineînțeles, preferi să îți ridici coletul la terminalul de plecare.

– Dacă te abonezi la newsletter, ai șansa de a primi tot timpul cadouri surpriză. Tot la suprize, super ideea de a sărbători lansarea site-ului BestValue cu invitații duble la cele mai tari concerte, piese de teatru sau evenimente culturale ale anului! Cum ar fi să ajungi, doar pentru că ai un biletul de avion acum în buzinar, la concert la Rihanna, Sia, Nigel Kennedy, Kings On Ice cu Evgeni Plushenko și Edvin Marton la București, la Jean Michel Jarre, la Cluj-Napoca, sau la Faust, la Sibiu? Poți câștiga oricare dintre zecile de invitații premium prin tragere la sorți, urmând doar trei pași simpli, aici.

afise

Booking.com

About the author

TukTuk driver

Urcă în TukTuk! Oriunde te duc!

Add Comment

Click here to post a comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ella icon
ella iconBooking.com
Urmărește-ne pe Facebook!

Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!


Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!