Europa

10 lacuri incredibil de frumoase din Europa

Listele cu lacuri par a fi oricând pe placul vizitatorilor unui site de călătorie. Prin urmare am pregătit una care include cele mai spectaculoase 10 lacuri din Europa. Pe care dintre ele ți-ai dori să îl vizitezi primul?

10 Lacul Hallstätter, Hallstatt, Austria

Hallstatt

Lacul este faimos pentru sătucul idilic situat pe malurile sale. Hallstatt este o destinație cunoscută și oferă numeroase activități. Vara, vizitatorii pot face drumeții în jurul lacului, pentru a explora împrejurimile. La fel de bine, ei pot să înoate sau să meargă cu barca pe lac.

De ce să-l vizitezi?

Diverse activități și facilitați, panorame superbe oferite de orășelul pitoresc dintre munți.

9 Lacul Königssee, Bavaria, Germania

Foto: blog.berchtesgadener-land.com
Foto: blog.berchtesgadener-land.com

Localitatea cu același nume este înconjurată de munții Watzmann, care fac parte din lanțul alpin, și de lacul Königssee. Natura fascinantă definește peisajul dramatic pe care îl oferă Schönau. Primăria este una dintre cele mai faimoase atracții ale regiunii.

De ce să-l vizitezi?

Pe lângă natura fermecătoare, drumețiile și plimbările cu barca, Schönau este vizitat și pentru centrele sale de bob, sănii, wellness și spa.

8 Misurina, Italia

442-8534

Aflat la 1754 metri peste nivelul mării, Misurina este un minunat lac cu apă clară precum cristalul. Aerul este atât de curat și proaspăt aici, încât un centru de vindecare a astmului a fost amplasat în zona lacului. Grand Hotel Misurina, care se află pe malul lacului, oferă cazare și servicii de clasă mondială.

De ce să-l vizitezi?

Pentru a explora împrejurimile care oferă un refugiu liniștit.

About the author

Alexandra Gheorghias

Add Comment

Click here to post a comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook!