Hoteluri diverse

Crazy Duck, hostelul de clasa al Bucurestiului

[dropcap size=small]B[/dropcap]ucureștiul e considerat din ce în ce mai mult drept una dintre capitalele distracției europene. E greșit să crezi că România are o capitală urâtă, care nu se ridică la standardele altor capitale de pe continent. Dacă știi cum și unde să privești, descoperi în București o mulțime de lucruri de vizitat, de testat, de privit, de memorat și, mai ales, de distrat. Numărul turiștilor care vizitează orașul e în creștere iar oportunitățile de cazare din ce în ce mai multe și mai variate. Uneori, mai scumpe.

Unde te poți caza în București, la un preț bun și în condiții mai mult decât decente? Mulți turiști caută confortul unui hotel, plângându-se apoi de faptul că serviciile oferite nu s-au ridicat la calitatea prețului cerut pe cameră. Ce-ai zice însă ca, înainte de sosirea în Capitală, să iei în calcul cazarea într-un hostel, eliberându-te de ideea preconcepută că hostelurile sunt niște locuri nesigure și lipsite de confort.

3

Crazy Duck Hostel este cel mai bun exemplu care poate contrazice acest lucru. Deschis în 2014, el a ajuns rapid în topul hostelurilor bucureștene, remarcându-se prin servicii de calitate, curățenie, o atmosferă super-prietenoasă și, nu în ultimul rând, prin prețuri extrem de rezonabile. Amplasat pe Strada Știrbei Vodă nr. 130, într-o locație sigură, Crazy Duck Hostel se află la mică distanță de câteva puncte fierbinți ale orașului, precum Piața Revoluției (5 minute de mers pe jos), Parcul Cișmigiu (3 minute), Bulevardul Magheru (7 minute) sau Centrul Vechi (20 minute). Hostelul dispune de 3 camere duble (cu pat matrimonial, TV, wifi, dulapuri, baie proprie) și 5 camere cu 4 paturi (paturi suspendate, wifi, dulapuri, baie proprie). Există, de asemenea, o bucătărie complet utilată și un foarte simpatic spațiu de servit masa.

Serile calde de vară sunt un pretext bun pentru a savura o bere sau două alături de prieteni, în liniștita grădină a hostelului. Acolo, ca și în întreaga locație, clienții au acoperire wifi, prin urmare orice fel de socializare, live sau online, e asigurată. Proprietarii hostelului (despre care clienții care fac review-uri pe TripAdvisor au numai cuvinte de laudă) – vin cu tot felul de oferte, una dintre ele oferind un tricou gratuit, odată cu rezervarea pentru un minim de patru nopți. Concluzia e una singură și ea recomandă Crazy Duck Hostel drept una dintre cele mai bune variante de cazare pentru cei care vizitează Bucureștiul și doresc o atmosferă caldă și prietenoasă.

[postrevolution layout=25648] [mappress mapid=”73″]
Booking.com

About the author

TukTuk driver

Urcă în TukTuk! Oriunde te duc!

Add Comment

Click here to post a comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

vivre.roBooking.com

fashiondays.ro
Urmărește-ne pe Facebook!

Newsletter

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!


Newsletter

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!


Centrul de preferințe pentru confidențialitate

Necessary

Advertising

Analytics

Other