Concursuri

Super-concurs. Castiga super-premii de la Krüger & Matz!

daisymay(3)

[dropcap size=small]P[/dropcap]unem pariu că atunci când pleci în vacanță sau în călătorie nu uiți niciodată să iei cu tine măcar un gadget care să-ți facă drumul mai frumos, cu care să fotografiezi ceea ce vezi, să rămâi în contact cu cei de acasă, să ”asortezi” imaginile vizuale cu muzica preferată sau să folosești diverse aplicații pentru a te orienta sau a afla informații despre locurile în care ai ajuns sau urmează să ajungi.

KM_logo_blackDe aceea, împreună cu prietenii noștri de la Krüger & Matz, compania poloneză ale cărei produse de calitate sunt din ce în ce mai apreciate în România, ne-am gândit că, la început de primăvară, e momentul să te pregătim pentru vacanța ce urmează, organizând un concurs în care să punem la bătaie câteva gadgeturi de top: două smartphone-uri Soul, un smartwatch și o pereche de căști cu un design de excepție. Și pentru că te afli pe TukTuk și, așa cum ai învățat deja, lumea e a ta, îți propunem să lupți pentru unul dintre aceste premii punând la rândul tău la bătaie o fotografie personală cu un loc din România sau din întreaga lume care ți-a rămas în suflet. Nu vom trage la sorți câștigătorii acestui concurs ci ne vom folosi de propriile păreri legate de pozele trimise pentru a-i desemna pe cei merituoși. Dar mai întâi câteva detalii legate de premii.

[divider]Telefon Krüger & Matz Soul[/divider]

soulUn smartphone dual-sim, cu un procesor Quad-core Qualcomm MSM8212 care permite utilizarea la turații maxime ale capacității sistemului de operare Android 4.3. Display-ul HD IPS, de 4,7 inci, cu 5 puncte multitouch, rezoluție 720×1280 HD și 16 milioane de culori permite și camera foto de 8MP sunt doar două dintre argumentele care fac din acest telefon un companion de încredere.

 

[divider]Smartwatch Krüger & Matz[/divider]

smartwatchE anul ceasurilor inteligente iar smarwatch-ul de la Krüger & Matz se aliniază celor mai spectaculoase gadgeturi din această zonă. Ceasul rulează sistemul de operare Android 4.3, are un display touchscreen de 1,6 inci (cu patru tipuri de afișaj), conectivitate Bluetooth și este rezistent la apă. Îl conectezi cu smatphone-ul tău și, prin intermediul lui, poți răspunde la apeluri sau le poți iniția, primești mesaje text, controlezi camera foto a telefonului, îți măsori rezultatele activității fizice prin intermediul pedometrului și multe altele.

[divider]Căști Krüger & Matz KM660[/divider]

km0660ebO pereche de căști care te vor scoate din mulțime: design original, realizat cu ajutorul lemnului de abanos. Un caracter aparte grație carcasei de lemn, masive, construite pe cadru metalic. Sunet dinamic, cu bas puternic, putere de 10 mW, aceste căști sunt perfecte pentru a asculta muzica preferată de pe telefon în timp ce admiri peisajul din goana trenului.

 

 

Prin urmare, acestea sunt premiile. Iată și detaliile concursului:

* Ce trebuie să faci: completezi toate câmpurile formularului de mai jos. Cele două condiții pentru a deveni participant la concursul nostru sunt:

– să încarci o fotografie realizată de tine cu un loc din România sau din întreaga lume care ți-a rămas în suflet.

– să dai Like paginii noastre de Facebook (aici)

– să dai Like paginii Facebook Krüger & Matz Romania (aici)

* Perioada de desfășurare: Concursul se desfășoară în perioada 24 martie – 24 aprilie 2015. Câștigătorii vor fi anunțați pe 10 mai 2015 în această pagină.

* Modalitatea de desemnare a câștigătorilor: Câștigătorii (patru la număr, câte unul pentru fiecare premiu) vor fi desemnați de către reprezentanții site-ului TukTuk.ro, care vor aprecia frumusețea și originalitatea fotografiilor trimise, urmând a juriza în funcție de aceste elemente.

[gravityform id=”42″ title=”true” description=”true” ajax=”true”]

Atenție! TukTuk.ro nu folosește în niciun scop datele personale ale participanților la acest concurs. Acestea sunt cerute doar pentru a identifica și contacta câștigătorii la finalul concursului.

UPDATE!

[dropcap size=small]A[/dropcap] fost foarte greu să desemnăm câștigătorii acestui concurs. Am primit o mulțime de fotografii, multe dintre ele frumoase. Unii dintre participanți au înțeles perfect ideea concursului, alții au preferat să trimită fotografii cu propriile persoane sau cu persoane dragi, în diverse locuri. Ca o sugestie pentru viitor, la orice concurs foto ați participa, încercați să vă adaptați ideii site-ului respectiv (respectând, desigur, regulamentul concursului). Dacă e un concurs organizat pe un site de bebeluși, trimiteți fotografii cu bebeluși. Dacă e un concurs pe un site de dating, trimiteți poze cu propria persoană. Dacă e un concurs pe un site de travel, încercați să scoateți în evidență locul în care ați călătorit.

În desemnarea câștigătorilor am luat în considerare câteva criterii. În primul rând a fost important ca fotografia să ”transmită” ceva. O stare de spirit, o atitudine (înglobată în locul respectiv), o emoție. Apoi, în egală măsură, ne-am îndreptat atenția către detaliile tehnice ale fotografiei. Încadrarea, culorile, cropajul, chiar și prelucrarea. Unii știu să facă fotografii, alții nu. Dacă ajungi într-un loc de vis, e păcat să scoți aparatul (oricât de neperformant ar fi) și să-l folosești în mod mecanic. O fotografie bună se face și cu mintea și sufletul, nu doar cu mâna. În acest sens, de-a lungul vremii, TukTuk a încercat (și încearcă în continuare) să ofere sfaturi și sugestii legate de fotografie, de la pozatul răsăriturilor și apusurilor până la peisaje urbane sau cascade. Ghidul nostru foto îl găsești aici.

Nu în ultimul rând, în mod inevitabil, ne-am trezit cu fotografii superbe, dar luate de pe net. Ne-am dat seama de acest lucru și le-am verificat. Selecția finală a scos în față un număr de 10 fotografii, dintre care am ales următorii câștigători pe care-i vom contacta pe adresele de email cu care s-au înscris în concurs pentru a stabili modalitatea de trimitere a premiilor:

Smartwatch Krüger & Matz:

Codrin Anton (Fălticeni) – Munții Ceahlău

ceahlau Codrin Anton - Copy

Smartphone Krüger & Matz:

Anca Marian (București) – Delta Dunării

delta anca marian

Căști Krüger & Matz:

Andra Dumitrescu (Sibiu) – podul Heidelberg (Germania)

Heidelberg-bridge Andra Dumitrescu - Copy

Smartphone Krüger & Matz:

Valentin Rechitean (Călugăreni) – Egipt

egipt valentin rechitean

Iată și celelalte fotografii care au intrat în ”finala” noastră, cu buna știință că, probabil, unii le vor considera mai bune, mai frumoase sau mai interesante decât cele care au câștigat. Ne pare rău că nu am putut să-i premiem pe toți, deși ne-am fi dorit. Dar mulțumim tuturor celor care s-au înscris în acest concurs și vă așteptăm în continuare pe TukTuk.ro. Lumea e a ta!

Ionuț Vasile (Popești Leordeni) – Inorog deasupra Bucegilor

inorog ionut vasile

Mihai Frigea (București) – București, pod peste Dâmbovița

bucuresti Mihai Frigea

 

Emilia Ieșanu (București) – Hallstatt (Austria)

hallstatd iesanu emilia

Cătălina Antal (București) – Londra, peronul din Harry Potter

londra Catalina Antal

Ralph Mandl (Arad) – Parndorf (Austria)

parndorf Ralph Mandl

Ioana Alexandra Stavăr (București) – New York (SUA)

new york Stavar Ioana-Alexandra

Booking.com

About the author

TukTuk driver

Urcă în TukTuk! Oriunde te duc!

31 Comments

Click here to post a comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.Booking.com

evomag.ro
Urmărește-ne pe Facebook!

Newsletter

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!


Newsletter

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!