Stiri TukTuk

Propuneri de Revelion 2015, de la J’Info Tours

[dropcap size=small]P[/dropcap]entru ca numaratoarea inversa a inceput si mai sunt doar 3 saptamani  pana la sfarsitul anului, pentru cei care inca nu s-au hotarat unde sa mearga de Revelion, pentru cei care poate inca nici nu s-au gandit la Revelion, v-am pregatit in cele ce urmeaza 4 oferte de Revelion 2015, cu transport inclus- cu avionul, si cu tarife last minute ! Acum aveti de unde alege destinatia unde veti petrece noaptea dintre ani.

De ce sa stai acasa cand poti sa te bucuri de o Petrecere de Revelion in Dubai, , India , Iordania   sau Egipt ?

Revelion in Israel – Iordania

Perioada Revelion : 29 decembrie 2014 – 5 ianuarie 2015
8 zile / 7 nopti
594 euro + taxe
Pretul include: bilete de avion Bucuresti – Tel Aviv si retur, 7 nopti cazare cu mic dejun la  hoteluri de 3*** – categoria locala turist: 3 nopti la Bethlehem; 2 nopti la Tiberias; 1 noapte Amman; 1 noapte Aqaba, 3 cine incluse in Israel, tururile prevazute in cadrul excursiei cu autocar/microbuz clasa “Turist “, intrarile la obiectivele turistice din Israel, asistenta turística in limba romana.

Revelion in  Dubai
Cosmopolitul Dubai – paradisul futuristic cunoscut ca Insula Palmierului, safari in desert, pescuit pe mare, hoteluri de lux, ape limpezi, soare, nisip, cumparaturi fara taxe, curse de camile si discoteci deschise pana noaptea tarziu.
Perioade:   27 decembrie 2014 – 3 ianuarie 2015 sau 30 decembrie 2014 – 5 ianuarie 2015
8 zile / 7 nopti
728 euro + taxe
Pretul include : bilet de avion Bucuresti – Dubai si retur , 7 nopti cazare la hotel de 3 stele cu mic dejun ,  transfer aeroport – hotel – aeroport, asistenta turistica.
Revelion in India

Perioada : 30 decembrie 2014 – 8 ianuarie 2015

10 zile / 8 nopti

920 euro + taxe
Pretul include: bilet de avion Bucuresti – New Delhi – Bucuresti, 8 nopti de cazare cu mic dejun si cina la hoteluri de 4*, transport cu autocarul/ microbuz clasa Turist conform cu itinerariul excursiei, intrarile le obiectivele turistice din program, mesele specificate in program, servicii ghid local,  asistenta turistica locala in limba romana la formarea grupului minim.

Revelion Croaziera pe Nil

Perioada : 28 ianuarie 2014 – 8 ianuarie 2015

12 zile /10 nopti

852 euro+taxe

Pretul include : biletul de avion Bucuresti – Cairo si retur,3 nopti cazare in Cairo cu mic dejun si cina la hoteluri de 4*,3 cazari pe vas cu pensiune completa la hoteluri de 5*, 4 nopti cazare cu mic dejun si cina in Hurghada la hoteluri de 4*,tururi si vizite  conform cu itinerarul excursiei cu autocarul/ microbusclasa Turist conform cu itinerariul excursiei, intrarile la obiectivele turistice mentionate in program, ghid vorbitor de limba romana,servicii ghid local.

Booking.com

About the author

TukTuk driver

Urcă în TukTuk! Oriunde te duc!

Add Comment

Click here to post a comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

vivre.roBooking.com

fashiondays.ro
Urmărește-ne pe Facebook!

Newsletter

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!


Newsletter

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!