Stiri TukTuk

Concurs de la KLM: castiga cazarea intr-un avion de lux, pe aeroportul Schiphol

KLM, in parteneriat cu portalul de inchirieri apartamente in regim hotelier Airbnb, lanseaza un concurs inedit prin care ofera castigatorilor sansa de a calatori la Amsterdam si de a se caza intr-un avion reconditionat, aflat pe aeroportul Schiphol din Amsterdam.

Marele premiu al concursului va include un bilet de avion dus-intors pentru doua persoane cu destinatia Amsterdam, cazarea pentru doua nopti (28 – 30 Noiembrie) in aeronava KLM si un cupon Airbnb in valoare de 500 EUR.

Pentru a se inscrie in concurs participantii trebuie sa raspunda de ce ar trebui sa fie selectati de juriu si cu cine ar vrea sa stea acolo, pana pe 20 Noiembrie 2014. Pentru aceasta, trebuie:

  • Sa se inregistreze pe website-ul Airbnb;
  • Sa acceseze prezentarea „apartamentului KLM” de aici: klmf.ly/1GRJsj2;
  • Sa acceseze zona de mesaje prin butonul „Contact the Host”;
  • Sa selecteze in calendar data in care vor sa mearga si numarul de oaspeti;
  • Iar apoi sa raspunda la cele doua intrebari in engleza.

Aeronava este un MD-11 care a traversat globul de 3675 de ori, scos din folosinta si transformat intr-un apartament echipat cu toate facilitatile. In interior are o suprafata de 366 m2 si 116 ferestre, o sufragerie mare, un dormitor principal, doua paturi pentru copii, doua bucatarii si opt bai. Este dotat cu Wi-Fi, prajitor de paine, filtru de cafea, o consola de jocuri, biblioteca si scaune care ofera un spatiu de 12 metri la picioare de unde castigatorii pot privi cum decoleaza si aterizeaza avioane.

KLM app

About the author

TukTuk guy

Urcă în TukTuk! Oriunde te duc!

Add Comment

Click here to post a comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook!