Hoteluri diverse

10 hoteluri de lux aflate in cadre naturale de vis

In momentul in care iti alegi hotelul in care-ti vei petrece vacanta iei in calcul o sumedenie de lucruri, de la pret pana la stelele si serviciile oferite. Cu siguranta insa, unul dintre aspectele la care te gandesti este si frumusetea ambientala in care a fost construit stabilimentul. Iar unele hoteluri sunt amplasate pur si simplu in locuri care-ti taie rasuflarea. E drept, pentru acestea, pretul camerei creste pe masura. Iata in continuare zece dintre cele mai luxoase hoteluri aflate in cadre de vis.

Hotel Jade Mountain
Hotel Jade Mountain
Hotel Six Senses Hideaway
Hotel Six Senses Hideaway

1 Hotelul CSky reprezinta o evadare intr-un cadru de vis oferit de insula Santorini, de unde poti admira privelistea panoramica a vulcanului si magnificele insule din Marea Egee. Acest hotel de lux de 5 stele dispune de o piscina exterioara impresionanta, cu bar, o piscina separate, naturala si, in plus, doua apartamente din aceasta locatie au piscine private.

Hotel Csky
Hotel Csky

2 Cuibarit pe stancile Big Sur din California, Post Ranch Inn iti ofera cazare la cele mai inalte standarde si o evadare romantica pentru cei dornici de romantism. Arhitectura acestui hotel de lux se potriveste de minune in cadrul natural de vis al regiunii de coasta din Big Sur. De aici poti explora tot ceea ce are natura sa iti ofere sau poti face o scurta excursie in oraszele pitoresti Monterey si Carmel.

Hotel Post Ranch Inn
Hotel Post Ranch Inn

3 Jade Mountain este un hotel exclusivist cu 24 de apartamente, care se afla in vestita statiune Anse Chastanet din insula St. Lucia, intr-un decor cu adevarat magic, de unde poti admira stancile vulcanice Piton si Marea Caraibelor. Fiecare dormitor, camera de zi si piscina privata, se combina dand nastere unei locatii ca pare ca pluteste suspendata in spatiu. Cu numai trei laturi, efectul acestui hotel este unul de scena, de unde cu siguranta ai ce vedea oriunde ai intoarce capul.

Hotel Enchantment
Hotel Enchantment

About the author

TukTuk guy

Urcă în TukTuk! Oriunde te duc!

Add Comment

Click here to post a comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook!