Stiri TukTuk

Hilton Worldwide lanseaza un nou brand hotelier: Canopy by Hilton

Logo Hilton Worldwide (2)Hilton Worldwide anunță lansarea Canopy by Hilton, un nou brand hotelier poziționat in categoria lifestyle. Christopher J. Nassetta, Președinte și CEO al Hilton Worldwide, a prezentat noul brand în fața a 1,900 de proprietari și dezvoltatori, în cadrul Conferinței Globale pentru Parteneriat Hilton Worldwide care a avut loc în Orlando, Florida.

“Brandul Canopy by Hilton a fost așteptat cu mare nerăbdare. Având la baza studii ample referitoare la așteptările clienților noștri, acest brand vine cu o abordare nouă pentru industria ospitalității. Astfel, lansarea acestui brand nu numai că ne permite creșterea segmentului lifestyle, ci este o șansă de a redefini această categorie, creând un brand lifestyle accesibil. În urma studiilor pe care le-am făcut, am identificat o schimbare în comportamentul unei categorii de clienți care nu mai acordă aceeași atenție designului ce implică investiții substanțiale, focusul mutându-se pe un mediu plin de energie și confortabil,” a spus Nassetta.

Brandul Canopy by Hilton reprezintă un nou concept de hotel, cu un potențial mare de creștere, cu o ofertă bine definită pentru oaspeții săi și un model de afaceri sustenabil.

”Am lansat un brand care se adresează dorințelor călătorului zilelor noastre, oferindu-i o experiență unică. Canopy este un brand hotelier dinamic și accesibil, care oferă oaspeților săi servicii bine definite, produse cu specific local, alese cu multă grijă, și spații confortabile, astfel încât oaspeții se simt pur și simplu mai bine,” – John T.A. Vanderslice, Global Head, Luxury & Lifestyle Brands, Hilton Worldwide

FMKF001246Având la bază studii și analize ample ale Hilton Worldwide, brandul Canopy by Hilton a fost testat și validat atât de oaspeții hotelului, cât și proprietarii de hoteluri. Pe lângă o experiență plăcută în timpul șederii în acest hotel, oaspeții se vor putea bucura de următoarele:

 • O poziționare excelentă.Canopy by Hilton este un reper în fiecare oraș în care este lansat, redând specificul local prin design, mâncare și băuturi, obiecte de artă și know-how.
 • Confort și design. Spațiile deschise și primitoare creează o energie pozitivă ce învăluie întregul hotel.
 • Mai multe servicii bonus. Știm că oaspeții noștri își doresc elemente bonus surprinzătoare, de aceea, oferta noastră include conexiune Wi-Fi și un mic dejun preparat din produse proaspete, un mic cadou de bun-venit în funcție de specificul local, precum și o degustare de vin, bere sau alte băuturi specifice.
 • Cultura noastră orientată către fiecare client (“positively yours”). Potrivit culturii acestui brand, fiecare oaspete își poate rezolva orice problema prezentându-se la recepție.

“Cerințele și preferințele turiștilor din ziua de azi sunt în continuă schimbare, iar Canopy by Hilton reprezintă ceva nou pentru consumatorii din segmentul lifestyle. Canopy by Hilton le oferă acestora mai multe opțiuni, precum cazarea prin intermediul unor aplicații disponibile pe dispozitive mobile,” a declarat Jim Holthouser, Executive Vice President, Global Brands, Hilton Worldwide.

Brandul Canopy by Hilton va fi accesibil atât dezvoltatorilor care vor construi noi clădiri, cât și celor care vor dori să convertească la acest brand un proiect hotelier deja existent. Hilton Worldwide estimează ca până în 2015 va lansa primele hoteluri sub acest brand. Canopy by Hilton are deja 11 scrisori de intenție semnate pentru a deschide următoarele hoteluri:

 • Canopy Portland | Pearl District
 • Canopy London
 • Canopy Miami | Brickell
 • Canopy Washington, D.C. | Bethesda North
 • Canopy San Diego | Gaslamp Quarter
 • Canopy Nashville | Centrul orașului
 • Canopy Savannah | Cartierul vechi
 • Canopy Indianapolis | Centrul orașuliu
 • Canopy Charlotte | Cartierul rezidențial
 • Canopy Oklahoma City | Bricktown
 • Canopy Ithaca | The Commons

Lansarea brandului Canopy a stârnit deja interesul unor grupuri hoteliere, printre care The Buccini/Pollin Group, Keystone Corporation, Anish Hotel Group, Baywood Hotels Inc., North Point Hospitality Group, J Street Hospitality și Levine Properties.

“Poziția de lider a Hilton și palmaresul companiei în crearea unor branduri de succes reprezintă principalele motive pentru care am dorit să ne numărăm printre primii dezvoltatori ai unui hotel Canopy by Hilton. Conceptul acestui brand, momentul intrării sale pe piață și modul în care redefinește segmentul lifestyle sunt extrem de binevenite pentru această perioadă în care oaspeții hotelurilor își schimbă preferințele, crescând cererea pentru experiențe cu accent local. Canopy by Hilton ne oferă șansa de a deveni competitivi așa cum nu am mai reușit până acum,” a declarat Dave B. Pollin, Co-founder & President, The Buccini/Pollin Group, unul dintre primii semnatari ai unui contract pentru Canopy by Hilton.

La Canopy by Hilton, fidelitatea este răsplătită. Ca membru al Hilton HHonors, programul nostru de fidelizare, oaspeții pot aduna puncte pentru care pot primi nopți de cazare gratuită, diverse articole premium, experiențe de neuitat și multe altele. Și membrii HHonors Diamond și Gold pot primi Puncte Bonus suplimentare și opțiunea de a beneficia de camere mai spațioase.

Puteți păstra legătura cu Canopy by Hilton pe Facebook, Twitter și Instagram, pentru a urmări live evenimente de lansare și interviuri cu directori ai Hilton Worldwide sau viitori proprietari ai unor astfel de hoteluri. Explorați idei proaspete, inedite, legate de călătorii, design și wellness cu hashtag-ul nostru, #PositivelyYours.

Trăiți experiența Canopy pe www.canopybyhilton.com.

Booking.com

About the author

TukTuk driver

Urcă în TukTuk! Oriunde te duc!

Add Comment

Click here to post a comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

answear.roBooking.com

vivre.ro
Urmărește-ne pe Facebook!

Newsletter

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!


Newsletter

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!