Europa Top 10

Top 10 atractii turistice in Germania

Desi este o tara mai putin cunoscuta si inteleasa de catre straini, decat alte tari europene, de la reunificarea sa, Germania a inceput sa se bucure de popularitate in calitate de destinatie turistica. Cel mai cautat este orasul Berlin, una dintre cele mai fascinante capitale europene. Multe dintre cele mai importante orase din Germania se mandresc cu o istorie bogata in calitatea lor de asezari independente sau capitale de sine statatoare ale regatelor. Dar atractiile turistice din Germania nu se limiteaza numai la orase si pot fi gasite in fiecare colt al acestei tari. (click pe săgeată / Următorul pentru a naviga):

10. Stancile Rügen

Stancile Rugen
Stancile Rugen

Stancile Rügen se afla in parcul national Jasmund, in partea de nord-est a insulei Rügen. Supuse eroziunii constante, stancile se inalta inca marete deasupra Marii Baltice. Königsstuhl (scaunul regelui), inalt de 118 metri, este sectiunea cea mai impresionanta a stancilor. Padurile din spatele lor fac si ele parte din parcul national.

Tags

About the author

TukTuk guy

Urcă în TukTuk! Oriunde te duc!

4 Comments

Click here to post a comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • Frumoasa selectie! Am vazut 5 din cele 10 atractii propuse, Germania are foarte multe de oferit din punct de vedere turistic.

  • AS fi adaugat Schwerin si Wernigerode iar orasul Oldenburg este stilat si un pic altfel decat orasele germane , pastreaza si niste influente olandeze iar cartierele sunt superbe . Germania are foarte mult de oferit din punct de vedere turistic , iti trebuie timp sa o vizitezi , cu masina personala si alegand drumurile care trec prin localitati , nu autostrazile .

  • […] guy 17/11/2014 Europa Bavaria este, probabil, cea mai frumoasa regiune a Germaniei, una cu care nemtii se mandresc si pe care o prezinta, in mod logic, ca fiind bijuteria turistica a […]

  • alle Bilde schon. Sehr schon.

Urmărește-ne pe Facebook!