Europa Top 10

Top 10 atractii turistice din Spania

7. Apeductul din Segovia

segovia

Este unul dintre cele mai bine pastrate monumente lasate de catre romani in Spania. Vechiul apeduct poarta apa pe o distanta de 16 kilometri, de la raul Frío pana in Segovia si a fost construit din 24000 de blocuri masive din granit, fara a folosi mortar. Construit probabil in jurul anului 50 e.n., inca furnizeaza apa orasului, chiar si in secolul 20.

6. Cuenca

cuenca

Aflat intre Madrid si Valencia, Cuenca este un exemplu magnific de oras medieval, construit in munte. Numeroasele „case atarnate” sunt ridicate direct in stanca, facand din Cuenca unul dintre cele mai fascinante orase din Spania, o nestemata a provinciei Castilla La Mancha.

5. Ibiza

ibiza

Este una dintre insulele Baleare din Marea Meditrana, aflata in largul coastei Spaniei. Insula este una dintre cele mai populare destinatii din Europa, in materie de distractie. In timpul verii, populatia de aici se dubleaza prin numarul turistilor veniti in Ibiza sa petreaca.

About the author

TukTuk guy

Urcă în TukTuk! Oriunde te duc!

5 Comments

Click here to post a comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • […] TukTuk guy 20/08/2014 Europa Spania se mandreste cu unele dintre cele mai frumoase insule din Europa. Cele mai populare insule spaniole sunt impartite in mod egal intre Baleare si Canare. Toate sunt unice in felul lor si au ca numitor comun, caldura, apele calde si plajele minunate. De la stralucirea si glamour-ul Ibizei, pana la vulcanii batuti de vant din Tenerife, exista cateva ceva pentru oricine vine sa-si petreaca vacanta pe una din insulele din Spania. […]

  • […] Spania ocupa locul doi in lume in materie de venituri anuale din turism. Daca nu ai vizitat inca Spania, te gandesti ca poate ai facut bine ca ai evitat o astfel de “capcana turistica” […]

Urmărește-ne pe Facebook!