News Stiri TukTuk

Prin Air Moldova in Europa, la super-preturi

Compania aeriana Air Moldova lanseaza un serviciu destinat pasagerilor care doresc sa calatoreasca de la Iasi la Paris, Venetia, Frankfurt, Barcelona sau alte destinatii, la tarife extrem de avantajoase.

Compania aeriana Air Modova lanseaza incepând cu marti, 1 iulie  2014, un proiect care le permite iesenilor sa calatoreasca prin Chisinau, inclusiv cu transfer gratuit de la Iasi, cu bilete de avion la preturi incepând cu 59 EURO / sens, in conditii de confort specifice unei companii aeriene de linie.

Oferta include toate taxele si este valabila pentru toate destinatiile pe care opereaza Air Moldova cu plecare de pe Aeroportul International Chisinau: Atena, Barcelona, Bologna, Bucuresti, Verona, Kiev, Larnaca, Lisabona, Londra, Madrid, Milano, Moscova, Nijnevartovsk, Paris, Roma, Sankt-Petersburg, Istanbul, Frankfurt, Venetia, precum si cursele sezoniere – Antalya, Dublin, Soci si Surgut.

„Tarifele sunt toate foarte avantajoase, indiferent ca este vorba de zboruri sincronizate cu transferul gratuit. Ma gândesc in primul rând la cursele de Paris, care pornesc de la 49 EUR/ sens, Barcelona, de la 89 EUR/ sens, Londra, Frankfurt sau Istanbul de la –79 EUR/ sens. De asemenea, destinatiile din Italia merita o mentiune speciala, pasagerii putând sa zboare spre Roma, Venetia, Verona sau Milano, de la 59 EUR/ sens.”, a declarat domnul Vasile HiNCU, Director Comercial  al companiei.

Biletele de avion pot fi procurate exclusiv de la agentiile acreditate IATA din Iasi sau de la colaboratorii acestora.

destinatii

Transferul pasagerilor spre aeroportul din Chisinau va fi efectuat zilnic, incepând cu data de 1 iulie 2014, cu un autocar confortabil, dotat cu sistem de climatizare si Wi-Fi. Autocarul va stationa in Iasi in parcarea Pallas Mall din fata Palatului Culturii, iar in Chisinau – in parcarea Aeroportului International. Orarul curselor de transfer va fi urmatorul:

CITEȘTE ȘI
Circuit în Praga, Viena și Budapesta. 7 zile de poveste

Zilnic (incepând cu 1 iulie 2014):
07.30 – Plecare din Iasi, Parcare Pallas Mall (Palatul Culturii)
10.30 – sosire in Chisinau, Aeroportul International Chisinau

20.00 – Plecare din Chisinau, Aeroportul International Chisinau
23.00 – Sosire in Iasi, Parcare Pallas Mall (Palatul Culturii)

Pentru mai multe detalii, pasageri sunt rugati sa contacteze agentiile acreditate IATA din Iasi, Serviciul helpdesk al companiei Air Moldova sau sa acceseze pagina de internet a ofertei pe site-ul Air Moldova, la adresa: www.airmoldova.md

Booking.com

About the author

TukTuk driver

Urcă în TukTuk! Oriunde te duc!

2 Comments

Click here to post a comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • Buna ziua, doresc sa calatoresc in Republica Moldova si am luat bilete online la Air Moldova, dar nu pot sa gasesc o companie turistica pentru organizarea excursiilor , poate cineva poate sa recomande? am gasit una http://myplanettour.com/ – poate cineva stie ceva de aceasta companie, scrieti va rog !

vasco banner
banner animawings

Caută zboruri și hoteluriBooking.com
Urmărește-ne pe Facebook!

Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!


Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!