Stiri TukTuk

Air France – 200 de milioane de euro in modernizarea clasei Business

af

Air France continua programul de investitii in modernizarea scaunelor din aeronavele lung-curier si lanseaza noul model de cabina Business, conceput pentru o experienta de zbor unica. Acest program va include modernizarea a 44 de aeronave Boeing 777, prin montarea a 2,102 cabine Business, investitia totala ridicandu-se la 200 de milioane euro.

Clasa Business reprezinta cea de-a doua etapa din “Best & Beyond” – procesul de pozitionare in segmentul superior demarat de Air France. Cea de-a treia etapa va debuta in luna aprilie 2014, cand va fi lansata noua oferta pentru zborurile La Premiere. Primele aeronave echipate cu noile cabine vor decola in luna Iunie 2014.

Primul zbor cu noile clase de calatorie va avea loc in luna Iunie 2014, data de la care Air France va echipa gradual cele 44 de Boeing-uri 777 cu noile cabine si cu noul sistem de divertisment la bord. Intre iunie 2014 si iulie 2016, 10.000 de scaune Economy vor fi instalate in aeronavele lung-curier AF, peste 1.100 de scaune Premium Economy si peste 2.000 de cabine Business.

Clientul clasei Business Class cauta in special liniste si confort, acestea fiind principalele obiectivele urmarite in proiectarea noilor cabine Business. Scaunul este perfect rabatabil, transformandu-se intr-un pat la 180 de grade, peretii laterali ai cabinei ofera intimitate iar castile anti-zgomot blocheaza orice zgomot exterior. Totodata, cabina dispune de o tetiera ajustabila din piele, spatii de depozitare incapatoare si variate, port USB, priza si materiale de cea mai buna calitate.

O descriere video a cabinei Business Class este disponibila aici: http://corporate.airfrance.com/fr/presse/actualites/article/item/best-beyond-business-1/

af1 af2

About the author

TukTuk guy

Urcă în TukTuk! Oriunde te duc!

Add Comment

Click here to post a comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

fashiondays.ro

Urmărește-ne pe Facebook!