Festivaluri

Sculpturi magice la Festivalul de la Harbin

Dincolo de codurile rosii, portocalii sau ROGVAIV-e, unii transforma iernile in bucurii, folosindu-le pentru a realiza adevarate opere de arta. Asta se intampla anual, din 1963 incoace, la Festivalul Sculpturilor in Gheata si Zapada din Harbin, China. De-a lungul anilor, acest festival s-a transformat intr-o adevarata revolutie culturala, atragand in fiecare iarna din ce in ce mai multi vizitatori. Pe langa incredibilele creatii “albe” ale artistilor, aici se desfasoara o multime de activitati, de la concursuri de sculptura la concerte folk, spectacole de dans si competitii sportive.

Sculpturile in gheata si zapada sunt extrem de spectaculoase in timpul zilei, devenind cu adevarat magice noaptea, cand sunt luminate in culori rosii, albastre si verzi. Harbin, oras localizat in nord-estul Chinei, este locul perfect pentru un asemenea festival: in timpul iernii, aici temperaturile se mentin in jurul valorii de minus 16 grade Celsius, facilitand munca sculptorilor, care isi iau bucatile de gheata direct din fluviul Songhua, aflat in apropiere. Admirati mai jos cateva dintre creatiile lor.

[Surse foto: International Business Times, Robin’s Key, Wordless Tech, NY Daily News, Bhaggi Collections, Hungree]

3 4 5 2 China Harbin Ice Snow Festival 6 7 Employees wearing panda costumes stand in front of ice sculptures during the Harbin International Ice and Snow World festival in Harbin China Harbin Harbin International Ice and Snow Festival

10
Booking.com

About the author

TukTuk driver

Urcă în TukTuk! Oriunde te duc!

Add Comment

Click here to post a comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.Booking.com
Urmărește-ne pe Facebook!

Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!


Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!