Europa

Liechtenstein, minuscula tara de vazut intr-o zi

Liechtenstein ocupa locul sase in topul celor mai mici natiuni din lume. In caz ca vrei sa faci o vizita in aceasta tara, trebuie sa stii ca, in cazul de fata, marimea are atat avantaje cat si dezavantaje. Avantajul e ca poti fi sigur ca vei vedea tot ce se poate vedea. La polul opus sta faptul ca s-ar putea sa petreci mai mult timp pe drumuri decat vizitand puncte de atractie.

[highlights color=”blue”] Punctul de pornire[/highlights]

Cel mai probabil vei porni calatoria ta in capitala tarii, Vaduz. Odata ajuns aici, poti face un tur al orasului care dureaza in jur de o ora. Astfel vei avea sansa sa vezi partea veche si podgoriile de la marginea sa. Autocarul face popasuri care iti vor permite sa admiri in voie privelistea panoramica a castelului din Liechtenstein. De aici vei merge mai departe spre Rhine Park Stadium, iar la final te vei reintoarce in centrul orasului.

Capitala Vaduz
Capitala Vaduz

[highlights color=”blue”]Podgoria Printului de Liechtenstein[/highlights]

Unul dintre principalele puncte de interes ale circuitului turistic este reprezentat de podgoria Printului de Liechtenstein. Aici poti degusta vinuri si poti pastra paharele frumos decorate, drept amintire.

[highlights color=”blue”] Exploreaza pe cont propriu[/highlights]

Odata incheiat turul, esti liber sa explorezi orasul Vaduz asa cum vrei. Poti merge la cumparaturi sau poti servi pranzul intr-unul din faimoasele restaurante din zona. Cafenelele din orasul vechi te asteapta si reprezinta locul ideal unde poti sta si privi trecatorii.

Linistea domina aceasta micuta tara
Linistea domina aceasta micuta tara

[highlights color=”blue”] Muzeul timbrelor postale[/highlights]

Daca ai timp intr-o dupa-amiaza, poti face o vizita la Muzeul timbrelor postale. Aici se afla o colectie de timbre rare si alte documente istorice si echipamente pentru tiparit. Toate acestea iti vor spune povestea serviciilor postale din aceasta tara. Daca esti norocos, poti avea sansa sa vezi una dintre multele expozitii speciale, organizate frecvent aici.

[highlights color=”blue”]Centrul orasului[/highlights]

Desi sfarsitul zilei este aproape, cel mai probabil vei avea ceva timp pentru a merge in centrul orasului. Aici poti gasi suveniruri si multe alte amintiri de neuitat si, in plus, ai astfel sansa de a vedea un intreg oras intr-o singura zi. Odata ce ajungi sa cunosti capitala Vaduz, vei stii multe si despre Liechtenstein. Priveste acest fapt ca pe unul dintre avantajele oferite de tarile mici ca suprafata.

Centrul Vaduzului
Centrul Vaduzului

About the author

TukTuk guy

Urcă în TukTuk! Oriunde te duc!

Add Comment

Click here to post a comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

fashiondays.ro

Urmărește-ne pe Facebook!