Hoteluri cool Romania

Rocker’s Inn – fii rockstar pe Cheile Nerei!

Cei care viziteaza Cheile Nerei, superba zona din sudul Banatului, isi pot stabili “baza” intr-un loc perfect pentru startul expeditiilor zilnice din timpul vacantei: hotelul Rocker’s Inn, din localitatea Sasca Montana. Aici exista toate premisele sa vii ca o persoana obisnuita si sa pleci ca un adevarat rock star. Si asta pentru ca intregul concept al hotelului transforma calatorul obisnuit intr-o vedeta aflata in deplina armonia cu frumusetile naturale din aceasta regiune.

Dragostea pentru rock, impletita cu pasiunea pentru aventura. Un mix inteligent, ce are ca rezultat un hotel unic in Romania. Pentru ca nicaieri in tara nu vei intalni un loc in care fiecare camera sa aiba propria identitate muzicala. La Rocker’s poti alege in functie de gusturile tale, dintre camerele Hard Rock, Psihedelic, Flower Power, Blues, Folk-Rock, Heavy Metal, Reggae, Black Metal, Rock’n Roll, Brit-Pop, Grunge, Gothic, Industrial, Punk sau Jazz. In oricare dintre ele te simti la fel de bine si vei avea toate conditiile pentru a-ti construi traseele unei vacante de neuitat.

Dealtfel muzica joaca un rol major in intregul concept de la Rocker’s, proprietarii organizand doua importante festivaluri rock din zona. Mai exact, Rocker’s Challenge (5-6 iulie, in 2013) si Rocker’s Garnic (20-21 septembrie, in 2013), la care au participat si participa nume importante din peisajul rock al Romaniei. Si pentru ca rock-ul se muleaza perfect pe ideea de aventura, Rocker’s Inn ofera suficiente pretexte celor care consuma adrenalina la mic dejun, la pranz si seara. De la parcul de aventuri amenajat in spatele hotelului la peretele de escalada din curte, de la bicicletele ce se pot inchiria pentru a merge pe carari de munte pana la organizarea de rafting pe Nera, trekking, tiroliana, etc.

In pretul camerei primesti un mic dejun consistent iar daca vorbim despre mancare, vei putea alege pentru pranz sau cina dintr-un meniu scurt dar “vioi”, pigmentat cu optiuni pentru toate gusturile. Uneori e posibil sa ai surpriza ca proprietarii sa gateasca “live” diverse delicatese locale, ca un recital de muzica buna desfasurat intr-un decor-spectacol.

De la Rocker’s Inn poti ajunge lesne in punctele “fierbinti” din Cheile Nerei. Cascadele Beusnita, Vaioaga, Susara si – ceva mai departe – Bigar (declarata cea mai frumoasa cascada din lume de catre site-ul The World Geography), lacul Ochiul Beiului si Lacul Dracului, tunelele (galeriile suspendate) sau Cheile in sine.

For those about to rock (and travel) – we salute you!

(Foto: Rocker’s Inn)Booking.com

Booking.com

About the author

TukTuk driver

Urcă în TukTuk! Oriunde te duc!

1 Comment

Click here to post a comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • […] (Dati un search pe Google “Cheile Nerei” sau “Sasca Montana” sau “Rocker’s INN“) Ospitalitatea celor de la Rocker’s INN este ingenua pentru ca si ei, ca si noi, fac […]

ella icon
ella iconBooking.com
Urmărește-ne pe Facebook!

Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!


Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!