WTF

Locuri ciudate in care se poate trai

Locuri cu o cu totul alta destinatie decat aceea de a locui in ele sunt transformate de catre persoane excentrice care au talentul de a schimba orice locatie in ceea ce se cheama acasa. Putina magie si poti obtine casa visurilor tale. Iata 5 cele mai ciudate locuri din lume in care poti trai.

[highlights color=”orange”]1. Un avion[/highlights]

la caravelleO oferta de cazare unica pentru o noapte iesita din comun – intr-un avion aflat in magnifica regiune a muntilor Vosgi. In data de 27 mai 1955, a decolat primul avion de dimensiuni medii, cu doua motoare, Caravelle. Simbolul aviatiei franceze, si-a imbogatit flota cu inca 282 de aparate de zbor.  Avionul 233, numit Ohrid a foat vandut companiei iugoslave JAT in anul 1967 si a avut ultimul zbor sub culorile Corse Air, in 1985. Dupa 20000 de ore de zbor, avionul a fost scos din uz si dus in Vosgi. In prezent, proprietarul sau a transformat aparatul de zbor Caravelle intr-o forma unica de cazare de vacanta in care turistii pot petrce o noapte de neuitat. Locatia este echipata simplu, dar intr-un mod foarte original. Tot aici a fost creat un parc de 8 hectare, intre pajistile si padurile din Lorraines, iar daca aceasta descriere  este pe gustul tau, poti face rezervare aici.

[highlights color=”blue”]2. O barca[/highlights]

homeshipHomeship seamana cu o casa din anii ’20, cu acoperisul cu tigla, cos de fum si o terasa cu usi frumos decorate. Exterorul ce pare desprins din vremuri de mult apuse, ascunde un interior modern si elegant, care ofera tot confortul si care dispune de o baie spatioasa, bucatarie si salon. Homeship se afla intr-un port din Sneekermeer. Poti face rezervare aici.

[highlights color=”orange”]3. Fii Rapunzel pentru o saptamana[/highlights]

TowerAflat in Cinque Terre, Turnul este considerat una dintre cele mai exclusiviste si frumoase vile din zona, nu numai pentru locatia sa magnifica, de unde se poate vedea orasul Monterosso si coasta Cinqueterre, dar si pentru ca aceasta proprietate romantica se afla chiar langa statuia lui Neptun, sculptata in stanca, o capodopera impresionanta apartinand artistului  Arrigo Minerbi si creata in anul 1910. Aceasta vila a fost construita in anul 1901 de catre un var al faimosului poet italian, jurnalist si critic muzical Eugenio Montale; Turnul a fost un vechi observator astronomic, transformat in locuinta in anii ’60, iar in prezent este o locatie fermecatoare, amenajata pentru a-ti oferi confort si relaxare. Rezervari poti face aici.

[highlights color=”blue”]4. O moara de vant[/highlights]

moara1Intr-unul dintre cele mai frumoase locuri din lume, magicul Santorini, pe o proprietate ecologica cu suprafata de 1500 metri patrati, intre orasul Fira si traditionala asezare Oia, proprietarii Nestor si Fotini au creat pentru tine 3 mori de vant, una ‘verde’, una ‘lila’ si una ’albastra’, care sunt virtual identice. Unicitatea peisajului, la care se adauga podgoriile din jur, varietatea cromatica oferita de mare, cer si arhitectura in stil Cycladic, nu fac altceva decat sa iti ofere momente unice de relaxare. A sta intr-o moara de vant reprezinta o evadare din realitate, o excursie fantastica, un amestec perfect intre un design minimalist si luxul si confortul oferite de elementele moderne, totul avand la baza eleganta si un stil sofisticat, care vor satisface chiar si cele mai alese gusturi. Rezervari poti face aici.

[highlights color=”orange”]5. Un iaht[/highlights]

going southCazeaza-te pe M/Y Going South, un iaht elegant si luxos care reprezinta excelenta italiana in materie de constructii de ambarcatiuni si relaxeaza-te in cadrul unei vacante de neuitat, in care ai sansa sa fii proprietarul iahtului din portul Calvi. La cerere, un bucatar special angajat iti va pregati un pranz delicios sau o cina romantica, pe care le poti servi fie pe puntea superioara, fie pe cea din spatele ambarcatiunii. Bucura-te de soare, admira viata din port si traieste experiente unice. Toate acestea, daca faci rezervare aici.

About the author

TukTuk guy

Urcă în TukTuk! Oriunde te duc!

Add Comment

Click here to post a comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

fashiondays.ro

Urmărește-ne pe Facebook!