Hoteluri de lux

Hoteluri de top: Sivota Diamond Spa Resort (Grecia)

Intr-un tinut mitic, unde legendele se amesteca cu istoria, sub un cer albastru, inconjurat de ape de culoarea smaraldului si cu nenumarate atractii ascunse, acolo unde istoria a creat mister si emotie totodata, in Thesprotia, a aparut un nou hotel, Sivota Diamond Spa. Situat in pitorescul oras Sivota, el este construit in varful unui deal, de unde se poate admira intreaga plaja Bella Vraka. Decorul si serviciile prestate aici satisfac si cele mai sofisticate gusturi ale celor care calca pragul acestei locatii.

[slider_pro id=”95″]

Aflat la 310 kilometri de Salonic si la 460 kilometri de Atena, hotelul este accesibil cu masina dinspre Egnatia si  Ionian Odos, cu feribotul daca vii din Igoumenitsa, care se afla la numai 24 de kilometri distanta sau cu avionul dinspre aeroporturile din Ioannina, Aktio si Corfu.

[headline style=”1″ color=”red” tag=”h1″]Cazare de clasa[/headline]

Turistii sunt cazati la Sivota Diamond Spa in camere insorite care ofera privelisti magnifice, bungalow-uri, apartamente confortabile sau vile de lux, in care ospitalitatea este cuvantul cheie. Spatiile sunt meticulos proiectate, fiind dotate cu balcoane sau gradina, au piscina privata si dispun de facilitati moderne, totul oferind liniste, relaxare si un confort aparte.

[slider_pro id=”96″]

Camerele sunt localizate in cladirea principala a hotelului. Accesul la ele se poate face pe scari sau cu liftul si acestea permit si cazarea persoanelor cu dizabilitati. Ele se impart in doua camere duble cu supratafa de 21 m², cu vedere la mare, patru camere duble cu suprafata de 21 m², cu vedere la port si catre munte si doua camere duble cu suprafata de 24 m², cu vedere catre munte. [sws_pullquote_right] Toate camerele sunt dotate cu aer conditionat, plasma TV cu diagonala de 32 centimetri si canale prin satelit, Internet wireless, telefon, minibar, seif, cada, uscator de par, trusa cosmetica, halate de baie, prosoape de plaja, prosoape de baie si papuci. [/sws_pullquote_right]

Bungalow-urile se afla in gradina hotelului si constau dintr-un spatiu singular, functional si echipat la cele mai moderne standarde. Ele sunt complet mobilate si dispun de balcon, care permit turistilor sa se bucure pe deplin de frumusetea peisajului. Bungalow-urile se impart in 18 cu suprafata de 24 m², cu vedere la mare, 13 cu suprafata de 28 m², cu vedere la mare, 6 cu suprafata de 28 m², cu vedere la mare si usi care asigura legatura intre ele, 6 cu suprafata de 24 m², cu vedere la mare si piscina privata, 3 cu suprafata de 28 m², cu vedere la mare si piscina privata si 2 cu suprafata de 24 m², cu vedere la mare, piscina privata si usi de legatura.

Apartamentele Junior se afla si ele tot in gradina hotelului si sunt 4 cu suprafata de 32 m², cu vedere la mare si 3 cu suprafata de 32 m², cu vedere catre munte.

Vilele Deluxe sunt vile luxoase, independente de complexul hotelier, cu piscina privata, ideale pentru cei ce doresc intimitate si cazare in conditii de lux. Cu un design excelent, doua spatii de locuit si un living luxos mobilat elegant, cele doua vile pot gazdui pana la 5 persoane. Ele au vedere la portul din Sivota si catre munte.

Unele dintre camere si bungalow-uri au usi de legatura si pot fi transformate intr-un mic apartament cu doua bai, unde pot sta intre 3 si 6 persoane. Sivota Diamond Spa ofera astfel facilitati de lux si servicii la cele mai inalte standarde.

[headline style=”1″ color=”red” tag=”h1″]Restaurante si baruri[/headline]

Hotelul are doua restaurante si un bar pe malul piscinei.

Restaurantul „Efyra” serveste mancare toata ziua. Micul dejun si cina sunt in stil bufet suedez, in timp ce meniul pentru pranz este “a la carte”. Restaurantul “a la carte” „View” se afla la primul etaj al cladirii principale a hotelului si dispune de o terasa mare de unde poate fi admirat peisajul magnific. El este deschis numai seara, iar mancarea aici este excelenta.

Barul Iris este deschis de dimineata pana noaptea tarziu si ofera bauturi si gustari variate.

[headline style=”1″ color=”red” tag=”h1″]Spa si activitati[/headline]

Centrul spa este un adevarat templu al relaxarii si locul perfect pentru a-ti reincarca bateriile. Locatia dispune de piscina interioara, sala de gimnastica, hamam, sauna, sezlonguri incalzite si sali pentru masaje si tratamente speciale. Pentru oaspetii hotelului, accesul la hamam, sala de gimnastica, sauna si piscina este gratuit. Centrul spa Diamond opereaza si sub forma de club, ai carui membri nu sunt cazati in hotel.

[slider_pro id=”97″]

Centrul de conferinte de la Sivota Diamond dispune de toate facilitatile, printre care sala de conferinte cu o capacitate de pana la 180 de persoane si sala pentru intalniri de afaceri, care poate gazdui pana la 30 de persoane. Centrul de conferinte combina functionalitatea cu esteticul si este dotat cu echipamente de ultima generatie: proiectoare, televizor, DVD, ecran, Internet, microfoane etc fiind ideal pentru organizarea de conferinte, expozitii, prezentari, seminarii, demonstratii si evenimente speciale

Printre facilitatile generale se numara doua piscine exterioare impresionante pentru adulti si una pentru copii, loc de joaca pentru copii, sezlonguri si umbrele si parcare privata gratuita.

In plus, Sivota Diamond Spa este locul ideal pentru organizarea de evenimente precum nunti sau receptii.

Booking.com

About the author

TukTuk driver

Urcă în TukTuk! Oriunde te duc!

Add Comment

Click here to post a comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.



Booking.com




Urmărește-ne pe Facebook!

Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!


Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!