Restaurante si cluburi

Cluburi cool in Paris

Parisul se mandreste cu o mostenire artistica si istorica aparte, un aer sofisticat si ca fiind locul cel mai la moda de pe planeta, dar orasul are in egala masura si o latura salbatica.

Viata de noapte tres chic in Paris
Viata de noapte tres chic in Paris

Barurile se inchid la ora 2 dimineata, dar scena cluburilor tine Parisul treaz pana la orele diminetii. Si nu este vorba nici pe departe de acel exclusivism care te face sa ai nevoie sa fii Scarlett Johansson ca sa poti pasi pragul acestor locatii – desi a fi Scarlett Johansson nu doare niciodata. Cluburile in Paris sunt de la opulente pana la ‘trendy’, iar in cele ce urmeaza ai un top 3 al celor mai tari locatii de gen din Orasul luminilor.

[highlights color=”blue”]Club Silencio[/highlights]

Club Silencio
Club Silencio

Club Silencio este cel mai exclusivist club din Paris si motivul este unul cat se poate de bine intemeiat. Clubul de noapte din Les Halles reflecta intrutotul mintea excentrica a creatorului sau, regizorul de film David Lynch. Usile sale se deschid pentru public dupa miezul noptii, iar cei care au norocul sa treaca de cozile uriase si de ochii intrasingenti ai celor de la intrare, patrund intr-o lume total diferita, al carei interior este cu adevarat o opera de arta. Tavanele cu arcade si peretii care impart locatia in cinci camere distincte, te duc cu gandul la un labirint de tuneluri ce te poarta parca catre alta planeta. Fa conversatie cu regizorul la bar, in timp ce savurezi un cocktail, apoi fa-ti drum catre scena unde DJ de top pun muzica de cea mai buna calitate.

[highlights color=”blue”]Favela Chic[/highlights]

Favela Chic
Favela Chic

Cei care vor sa scape de “hartuirea” personajelor impresionante de la intrare si sunt pregatiti sa stea la cozile lungi, ar face bine sa se indrepte catre Favela Chic, o locatie care aduce carnavalul brazilian in Paris. Ascuns pe o alee laturalnica in cartierul Bastille, fara niciun afis la intrare care sa ii faca simtita prezenta, cu exceptia unei palarii stralucitoare, clubul are un interior fara pretentii si te intampina cu o multime de tineri de toate nationalitatile, care se misca la unison pe ritmuri latino. Bauturile zboara in toate directiile, noaptea transformandu-se intr-o petrecere fierbinte care satisface si cele mai sofisticate gusturi. Locatia nu se adreseaza celor dornici de liniste, asa ca pune-ti pantofii de dans si croieste-ti drum catre Favela Chic.

[highlights color=”blue”]Social Club[/highlights]

Social Club
Social Club

 

Este social, este un club si aduna la un loc cei mai buni DJ si performeri live din oras. Ce ti-ai putea dori mai mult? Interiorul modern pare desprins dintr-un film SF, desi are si accente retro. Pereti si canapele de culoare neagra completeaza decorul de la Social Club si inconjoara atractia principala a clubului: ringul de dans  si pupitrul DJ-ului. Un sistem impresionant de lumini cu LED-uri si neoane, alcatuiesc cadrul perfect pentru iubitorii muzicii si dansului. Saloanele de aici, decorul la moda si politica “lejera” aplicata la intrare, fac din Social Club locatia perfecta pentru cei aflati in cautarea unui club la moda, cu muzica buna si fara prea mult snobism.

Booking.com

About the author

TukTuk driver

Urcă în TukTuk! Oriunde te duc!

Add Comment

Click here to post a comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.



Booking.com




Urmărește-ne pe Facebook!

Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!


Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!