Hoteluri

Cele mai ciudate lucruri furate din hoteluri

Uneori turistii pot fi tentati sa bage in buzunar cateva articole de toaleta sau chiar un prosop sau doua cu ocazia sederii intr-un hotel. In orice caz, unii oaspeti sunt mult mai creativi atunci cand vine vorba despre cele mai ciudate lucruri furate din hoteluri.

piano
Ti se pare greu sa furi un pian dintr-un hotel? Neaaah…

[highlights color=”gray”]Marele pian[/highlights]

Trei clienti “cool” ai unui hotel Starwood au decis ca furatul mini sapunurilor din baie nu este de ajuns. Asa ca oamenii s-au imbracat in salopete si, ajutati de rotile sale, au pus in miscare pianul din holul hotelului, pentru a-l scoate afara, chiar pe usa principala. Se pare ca tot ceea ce ai nevoie pentru a fura un pian este o salopeta si foarte mult tupeu.

[highlights color=”gray”]Perdele si covoare[/highlights]

Un sondaj Travelodge a scos la iveala faptul ca multi dintre cei cazati in hoteluri au o inclinatie spre a lua cu ei la plecare, perdelele. In plus, s-au inregistrat si lipsa oglinzilor si a veiozelor. Turistilor le mai plac si covoarele, atat de mult incat iau cu ei acasa o mica mostra. Cazurile nu sunt singulare. Un proprietar de hotel din Las Vegas a declarat ca unul dintre cei mai de incredere oaspeti ai hotelului, a luat cu el tot covorul din camera.

[highlights color=”gray”]Numarul camerei[/highlights]

A lua cu tine un suvenir de pe urma sederii tale intr-un hotel este una, a lua cu tine numarul camerei este cu totul altceva. Un turist a fost descoperit plimbandu-se de-a lungul coridoarelor hotelului Franklin. Atunci cand a fost luat la intrebari, el a marturisit ca nu isi gasea numarul camerei. Asta pana s-a descoperit ca cineva il desprinsese de pe usa si plecase cu el acasa.

[highlights color=”gray”]Totul[/highlights]

Un hotel din Istanbul a trebuit sa remobileze o intreaga camera, asta dupa ce un turist cazat in ea a luat cu el acasa aproape intregul continut, in afara de birou, televizor si pat. In fapt, ceea ce a ramas a fost ceea ce respectivul sau respectiva nu a putut sa care.

[highlights color=”gray”]Opere de arta si accesorii[/highlights]

O pictura scumpa semnata Andy Warhol a disparut din hotelul W din Hong Kong, iar candelabrele s-au facut si ele nevazute in hotelul Shangri-La, tot din Hong Kong. Si mai ciudata a fost disparitia unui minibar din hotelul Parkroyal din Kuala Lumpur. Hotii au avut noroc ca nu platit camera de hotel cu cardul de credit propriu.

Daca ai senzatia ca aceste lucruri sunt ciudate, ce parere ai despre disparitia unei decoratiuni infatisand un cap de mistret, furata dintr-un hotel din Birmingham? Sau a cainelui proprietarului unui hotel?  Daca te simti vinovat ca ai luat cu tine pijamaua sau prosopul din camera, ar fi bine sa nu iti faci atatea mustrari de constiinta. Unii oameni fura chiar tot ce se poate din hotelul in care sunt cazati!

Booking.com

About the author

TukTuk driver

Urcă în TukTuk! Oriunde te duc!

Add Comment

Click here to post a comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.Booking.com
Urmărește-ne pe Facebook!

Newsletter

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!


Newsletter

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!