Hoteluri cool

Hoteluri cool: exclusivistul Nira Alpina Hotel, din Elvetia

Iarna poate fi la fel de frumoasa ca si vara, daca o petreci acolo unde trebuie! Vacantele nu trebuie intotdeauna asociate cu zilele calduroase de vara si asta deoarece multe hoteluri de lux iti ofera experiente memorabile tot timpul anului, daca esti pasionat de aventura dar iti doresti si sa te relaxezi deopotriva! Un exemplu excelent este hotelul Nira Alpina din micul orasel elvetian, Surlej.

nira 9

Acest hotel este prima locatie de gen care iti ofera o experienta de neuitat la schi, fiind direct conectat la statia de teleferic din apropiere. Gratie arhitecturii sale minunate si pozitionarii strategice la cea mai mare altitudine din zona, hotelul se mandreste cu privelistile incantatoare ale imprejurimilor, indiferent de sezonul in care alegi sa vii aici. Apele albastre precum turcoazul ale lacului Silvaplana, vastele paduri verzi si piscurile maiestuoase ale muntilor Engadine fac toate parte din peisajul mirific.

Un coridor privat leaga hotelul de statia de teleferic, permitand turistilor sa ajunga la altitudinea de 3300 metri, fara ca macar sa iasa afara din cladire! Dupa o zi epuizanta la schi, Nira Alpina este locatia perfecta pentru a te caza, oferindu-ti camere luxoase, asternuturi elvetiene de marca, bai din granit cu dus, halate de baie din bumbac egiptean si multe altele. Restaurantele elegante si un centru spa la cele mai inalte standarde completeaza tabloul rasfatului intr-o maniera cu adevarat unica.

CITEȘTE ȘI
Cine a inventat conceptul all-inclusive în turism? Istoria resorturilor all-inclusive
Booking.com

About the author

TukTuk driver

Urcă în TukTuk! Oriunde te duc!

1 Comment

Click here to post a comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

vasco banner
banner animawings

Caută zboruri și hoteluriBooking.com
Urmărește-ne pe Facebook!

Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!


Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!