Hoteluri de lux

Hoteluri de top: Ring Hotel (Viena)

La rascrucea de drumuri dintre arta, moda si design, se afla elegantul Ring Hotel, o adevarata emblema a capitalei Austriei, Viena. Favorit in randul artistilor, oamenilor de cultura si al turistilor cunoscatori in materie de locatii de cazare, acest refugiu urban, deschis in anul 2007, este un loc in care eleganta, atractivitatea si elementul contemporan reprezinta ingredientele perfecte pentru o experienta turistica de neuitat.

[slider_pro id=”59″]

Din holul intim si primitor, cu semineul sau emblematic, pana la camerele si apartamentele de aici, in care mobila moderna si clasica creeaza o atmosfera exuberanta, Ring ii farmeca chiar si pe cei mai autorizati in materie si sofisticati turisti. Locatia centrala si vibratia sa plina de stil, fac din acest hotel un adevarat epicentru al Vienei de astazi. Si, poate, mai mult ca orice, e de consemnat ca la Ring Hotel au avut camere, de-a lungul timpului, o multime de VIP-uri, intre care: Sting, Eric Claptop, Scarlett Johannson, Rammstein, The Prodigy, Axel Rose, Kevin Spacey, Pet Shop Boys, Christoph Waltz, Beyonce, Chris de Burgh, 50 Cent, Monica Belucci, Elle McPherson, Sinead O’Connor, Katharina Witt, David Garrett si multi altii.

[headline style=”2″ color=”red” tag=”h1″]Camere[/headline]

Hotelul Ring are 68 de camere si apartamente elegante si luxoase, multe dintre ele cu vedere la faimosul bulevard Ringstrasse. Spatiul plin de atmosfera al fiecarei camere, completat de automatul personal de cappuccino, se mandreste cu elemente clasice intr-un decor modern, cu un sistem de iluminat inovator, bai somptuoase cu dotari Molton Brown si un amestec coloristic in care predomina nuantele blande de maro, bejul plin de calm, verdele racoritor si rosul stralucitor.

[slider_pro id=”60″]

Poti alege din cele trei categorii de camere, sau din cele 7 apartamente Cosmopolitan cu doua camere sau chiar magnificul apartament Rong, un refugiu grandios in care predomina operele de arta impresionante, antichitatile fine si care impresioneaza printr-o masa pentru 12 persoane, cabina de dus si pat cu baldachin.

[headline style=”2″ color=”red” tag=”h1″]Dotari[/headline]

Atmosfera cu care sunt intampinati oaspetii hotelului Ring este caracterizata printr-o calitate impecabila a seviciilor si un personal care iti sta permanent la dispozitie, pentru concierge si room service. In plus, ai posibilitatea de a apela la serviciile de transfer de la si catre aeroport, babysitting, la cele de organizare a evenimentelor si la cerere, chiar la servicii de secretariat.

Centrul spa al hotelului Ring este o adevarata oaza de liniste in oras, unde oaspetii sunt rasfatati cu tratamente terapeutice si unde pot admira Viena de sus, din centrul de sanatate aflat la ultimul etaj si dotat la cele mai inalte standarde.

[headline style=”2″ color=”red” tag=”h1″]Restaurant[/headline]

La restaurantul “Eight”, mult aclamata locatie din incinta hotelului Ring, ai la dispozitie un nou concept gastronomic, care se bucura de multe aprecieri si a primit numeroase premii din partea influentului ghid gastronomic austriac, Gault Millau. Bucataria de aici se axeaza pe produse sezoniere de cea mai buna calitate preparate cu ajutorul unor codimente, sosuri, ierburi si uleiuri ce creeaza o aroma unica si plina de savoare. Cel mai bun loc in care poti simti pulsul orasului este barul Drings, cu un design de senzatie si unde localnicii si vizitatorii deopotriva se intalnesc pentru a sta de vorba si pentru a testa renumita colectie de vodca si cafeaua, care se bucura de un cult autentic aici.

[headline style=”2″ color=”red” tag=”h1″]Activitati[/headline]

Hotelul Ring se afla in apropierea cartierului muzeelor din Viena, un district cultural in care se afla printre altele Muzeul Leopold, Muzeul MUMOK (Muzeul de Arta Moderna al Fundatiei Ludwig din Viena), centrul de dans, studiouri artistice, cafenele si magazine.

Naschmarkt, aflata si ea la mica distanta, este o piata in aer liber, unde se afla numeroase standuri cu mancare, cluburi si restaurante. Hotelul se afla aproape si de strada Kärntner si de  Kohlmarkt, cele mai renumite si de lux destinatii pentru cumparaturi din Viena.

[headline style=”2″ color=”red” tag=”h1″]Locatie[/headline]

Hotelul  Ring este incojurat de magazine  de firma, galerii de arta si cafenele, toate acestea la numai 30 de minute distanta de Aeroportul International din Viena. Hotelul se afla aproape de cele mai importante atractii istorice si culturale din oras.

[sws_gmap3 map_type=”ROADMAP” map_title=”” canvas_width=”900″ canvas_height=”300″ zoom=”17″ name=”” address=”” glat=”48.202038″ glon=”16.371042″ info_windows=”” disableDefaultUI=”false” traffic=”false”][gmarker marker_latitude=”” marker_longitud=”” marker_label=””] [/gmarker] [/sws_gmap3]

 

 

Booking.com

About the author

TukTuk driver

Urcă în TukTuk! Oriunde te duc!

Add Comment

Click here to post a comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ella icon
ella iconBooking.com
Urmărește-ne pe Facebook!

Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!


Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!