Hoteluri de lux

Hoteluri de top: Le Meridien (Viena)

recomandatReflectand intocmai stilul de viata european caracteristic secolului 21, elegantul hotel Le Méridien Viena, reuseste sa isi pastreze esenta chill out, oferind in acelasi timp servicii de inalta tinuta care se adreseaza chiar si celor mai sofisticati turisti.

Impletind trecutul cu prezentul, irezistibilul Le Méridien Viena reprezinta un simbol al faimoasei artere Ringstrasse, aflandu-se la o aruncatura de bat de Opera de Stat din Viena si de Palatul Imperial Hofburg. Toate atractiile istorice si locatiile destinate cumparaturilor se afla, de asemenea, la mica distanta de hotel. In plus, ai la dispozitie conexiuni perfecte oferite de reteaua de transport in comun, iar Aeroportul International din Viena se afla la 30 de minute de mers cu masina.

[headline style=”1″ color=”blue” tag=”h1″]Camere[/headline]

Hotelul dispune de 294 camere elegante, 8 sali de conferinte si lobby. Tot aici vei gasi barul si restaurantul “Shambala”, barul “Le Moët” pentru iubitorii de sampanie si un centru de sanatate care se intinde pe 420 de metri patrati, dispunand de piscina, jacuzzi, sauna, baie cu aburi si sala de fitness, totul avand un design sofisticat si oferind tot ce este mai nou in materie de dotari si servicii. Camerele au paturi purtand marca Ligne Roset si saltele Sealy (39 cm), plasma TV cu ecran de 107 cm, iar baile sunt dotate cu dus, cada si suporturi incalzite pentru prosoape. Accesul la Internet este gratuit.

[slider_pro id=”57″]

[headline style=”1″ color=”blue” tag=”h1″]Restaurante si baruri[/headline]

Barul si restaurantul “Shambala” ofera tot ce poate fi mai bun in materie de gastronomie si o atmosfera relaxanta. Dupa o zi obositoare te poti destinde in aceasta locatie, iar in barul Le Moët, unde ai la dispozitie privelistea strazii Ringstrasse, ti se ofera cafea, gustari si produse proaspete de patiserie. Lounge Bar & Restaurant “Shambala” se mandreste cu o arhitectura unica, un design interior inovativ si pune accentul pe mancare exotica, proaspata si sanatoasa, la cele mai inalte standarde. Preparatele culinare, atmosfera vibranta, serviciul impecabil, designul si pasiunea se amesteca in mod armonios in aceasta locatie fantastica. Barul de aici nu este numai poarta de intrare in restaurantul Shambala, dar si o scena de prim rang pentru bauturi unice, muzica moderna, conversatii placute si pentru a vedea oameni.  Barmanii profesionisti si cei mai buni DJ din oras isi dau intalnire in  Le Méridien, creand o atmosfera unica si plina de eleganta.  “Cuisine Mondiale” reprezinta ultimele tendinte in materie de creatie culinara sofisticata.

[slider_pro id=”58″]

[headline style=”1″ color=”blue” tag=”h1″]Stilul de viata european[/headline]

Un nivel inalt al serviciilor care se indreapta catre comunicarea cu clientii este ceea ce caracterizeaza “hotelul secolului 21“. Atmosfera creata aici face ca fiecare oaspete ce calca pragul acestei locatii sa se simta unic. Hotelul are ceva din spiritul european care nu poate fi egalat. Le Méridien Viena este renumit pentru evenimentele si petrecerile care se organizeaza aici. De-a lungul timpului, diferite evenimente de top au avut loc in Shambala Bar & Restaurant. Locul este popular nu numai in randul localnicilor si al turistilor straini, dar si-a castigat faima si gratie organizatorilor de evenimente care prefera acest hotel pentru stilul si atmosfera unica. Dintre acestea se remarca:  Life Ball, Fete Blanche sau Style up your life.

[headline style=”1″ color=”blue” tag=”h1″]Un hotel unic[/headline]

[sws_pullquote_left]Zona destinata organizarii de conferinte ocupa o suprafata de 1100 metri patrati si poate gazdui 12 pana la 300 de participanti.  [/sws_pullquote_left] Spiritul artistic razbate dincolo de hotel, nu numai gratie pozitionarii sale strategice in Viena – faimoasa galerie de arta grafica  Albertina, Pavilionul Art Nouveau Secession  si noul cartier al muzeelor se afla la mica distanta de locatie. Aici au avut loc de-a lungul timpului evenimente precum inaugurarea plina de fast “Saptamanii Modei din Viena”, o lansare senzationala a primului parfum Prada si o prezentare de moda Louis Vuitton. Mai mult, Le Méridien Viena gazduieste permanent expozitii de arta ale Pavilionului  Secession, ale Muzeului Teatrului Austriac, ale Academiei de Arte Frumoase sau ale Academiei de Arte Aplicate. Hotelul dispune si de propria sa galerie de arta, unde tinerii artisti au sansa sa isi prezinte creatiile in expozitii cu caracter temporar.

 

Booking.com

About the author

TukTuk driver

Urcă în TukTuk! Oriunde te duc!

1 Comment

Click here to post a comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.



Booking.com




Urmărește-ne pe Facebook!

Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!


Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!