Hoteluri cool

Hoteluri cool: Eccleston Square Hotel (Londra)

Din afara, Hotelul Eccleston Square arata ca o casa tipica in stil Georgian, pe care te-ai astepta poate sa o vezi in elegantul cartier Belgravia. Mare, impunatoare si cat se poate de britanica.

 

Paseste inauntru si vei descoperi ca – in ciuda faptului ca este numit “cel mai high-tech hotel din Londra” – eleganta continua…pentru ca aceasta cladire pastreaza grandoarea si opulenta pe care ti le doresti de la un hotel de lux; in plus, are acele note ale designului pe care le-ai astepta de la un membru al grupului Design Hotels. Placi monocrome sunt aliniate pe podea, covoare din plus impodobesc scarile, iar candelabrele din sticla de Murano adauga si mai multa intimitate.

Prima intalnire cu ultimele noutati in materie de tehnica are loc in lifturi – acolo unde sase iPad-uri integrate iti prezinta canale de stiri din mai multe tari – sase mai exact – lucru ideal daca abia ai aterizat dupa un zbor de durata, dar ceea ce te va fascina sunt camerele hotelului; inspirate si influentate de stilul intalnit in cabina unui super-iaht (ceea ce inseamna mici, cu adevarat mici, dar cu toate acestea extrem de “darnice”), care abunda in tehnologie de ultima ora.

Booking.com

About the author

TukTuk driver

Urcă în TukTuk! Oriunde te duc!

Add Comment

Click here to post a comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.



Booking.com




Urmărește-ne pe Facebook!

Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!


Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!