Hoteluri Hoteluri cool

Hoteluri cool: Palazzina G (Venetia)

Ce ne-am face fara Venetia, aceasta asezare eleganta, care se scufunda in mod miraculos sub greutatea propriei sale mosteniri istorice si arhitecturale? Cu siguranta am avea cateva piese shakesperiene in minus si mai putine legaturi romantice. Probabil ca imaginea simbol a acestui oras este balul mascat, unde printii si printesele defileaza in costume decadente, cu pene si paiete, mananca si beau prea mult si sfarsesc prin a face lucruri reprobabile, fara a stii macar cu cine o fac.

Amestecul misterios de senzualitate si grandoare se regaseste in Palazzina G, un hotel proiectat de catre Philippe Starck, care te invita sa fii venetian pentru o vreme, pe durata sederii tale aici. Contesa Enrica Rocca te va purta intr-un tur al restaurantelor venetiene (bacari), cunoscute numai de localnici sau poti face un tur al pietei locale, impreuna cu bucatarul hotelului, pentru a selecta ingredientele care vor fi folosite ulterior la prepararea mancarii. S-ar putea insa sa vrei sa iti petreci tot timpul in incinta, intrucat interiorul este la la fel de spectaculos precum este si istoria acestor locuri.

Acesta este un loc unde pana si cainii de pe pereti arata ca niste aristocrati si care a gazduit vedete de la Hollywood, in speta  Johnny Depp, care a stat aici trei luni, cat a filmat alaturi de doamna Pitt. Nu e de mirare ca filmul a fost un esec. Probabil ca nu a vrut sa iasa prea mult din camera.

Booking.com

About the author

TukTuk driver

Urcă în TukTuk! Oriunde te duc!

Add Comment

Click here to post a comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.



Booking.com




Urmărește-ne pe Facebook!

Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!


Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!