Africa Top 10

Top 10 atractii turistice in Africa de Sud

Africa de Sud este o tara a diversitatii si frumusetii, cam de marimea Spaniei si Frantei la un loc, sau cam de doua ori cat statul american Texas. Cultura sa variata, viata salbatica de aici, peisajul fantastic si plajele sale remarcabile fac din Africa de Sud un refugiu paradisiac pentru turistii din intreaga lume. Acestia vor descoperi repede ca istoria bogata si locuitorii tarii completeaza de minune topul atractiilor turistice din Africa de Sud, alcatuind pe de-a intregul o experienta de neuitat.

10. Sun City Resort

Cunoscuta in intreaga zona drept Regatul placerii din Africa, Sun City Resort este un complex turistic si un cazino de lux, aflat la doua ore de mers cu masina de Johannesburg. Aici se afla patru hoteluri, doua terenuri de golf, doua cazinouri, o asezare culturala incarcata de atmosfera si mai mult de 7000 de crocodili. Rezervatia Pilanesberg din apropiere este cea mai populara rezervatie din Africa de Sud.

Palace of the Lost City din Sun City

9. Rezervatia Hluhluwe-Umfolozi

Singurul parc din KwaZulu Natal unde poti vedea “Marele Cinci” – lei, elefanti, leoparzi, bivoli si rinoceri – Rezervatia Hluhluwe-Umfolozi ofera vizitatorilor sai oportunitati unice de a admira viata salbatica din aceste locuri. Aici poti vedea flora si fauna, in cadrul tururilor cu ghid, dar si pe cont propriu, sau poti opta pentru o experienta unica la bordul unei barci, de-a lungul barajului Hluhluwe.

O imagine comuna in rezervatia Hluhluwe-Umfolozi

8. Canionul Blyde River

Canionul Blyde River este al doilea canion ca marime din Africa, dupa Canionul Fish River, dar este mult mai verde, gratie vegetatiei luxuriante subtropicale de aici. Potecile din zona ofera privelisti fantastice ale povarnisurilor, cascadelor si ale fenomenelor geologice stravechi. Vizitatorii au sansa de a se intalni cu cele mai importante cinci specii de animale din Africa de Sud, precum si cu hipopotami si crocodili, in apropiere de tinuturile mlastinoase din Swadini.

Canionul Blyde River

About the author

TukTuk guy

Urcă în TukTuk! Oriunde te duc!

Add Comment

Click here to post a comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook!