Cum sa

Cum sa-ti tii copiii ocupati in timpul zborului

Oricine a zburat vreodata cu copiii stie ca acest lucru e o provocare. Din pacate, companiile aeriene nu prea ofera facilitati pentru copii – sarcina asta iti revine in exclusivitate tie! Si cum micii nazdravani se plictisesc repede… ce poti face cu ei atunci cand te afli cu orele in aer?

Ia cu tine cartile lor favorite – fie ca sunt de citit, de colorat, reviste sau carti cu activitati, nu conteaza. E ceva ce le distrage atentia si ii tine asezati pe scaun o buna bucata de vreme! Nu le spune nimic dinainte, doar strecoara-le cartile in avion pentru ca surpriza sa fie completa.

Jocuri portabile – S-au dus de mult zilele cand jocurile Nintendo se rezumau la a-i face pe Mario si Luigi sa alerge pe ecran. Exista in prezent nenumarate jocuri educationale create special pentru dispozitivele portabile, precum si aplicatii pentru cei care merg la scoala, la ultimele standarde ale tehnologiei, care ii vor tine pe cei mici ocupati, dar si cu gura inchisa!

Impacheteaza-le cateva dintre gustarile favorite – stii ca le place sa rontaie, asa ca ai grija sa iei cat mai multe cu tine. Evita-le pe cele pline de zaharuri, pentru ca acestea ii vor face hiperactivi si nu ii vei putea tine in frau in timp ce vor alerga in toate partile pe culoarul avionului.

Ia cu tine laptopul – daca linia aeriana iti permite si ai si acces la Internet, ia laptopul in avion, ca sa poti vizita diferite site-uri pentru copii, unde gasesti multe jocuri educationale si activitati de tot felul. Fa o cautare prealabila inainte de a te urca in avion.

CD, DVD sau MP3 Playere – reprezinta o modalitate excelenta de a-i tine pe cei mici ocupati la bordul avionului, mai ales daca acestea au pe ele cantece pentru copii si desigur, filme.

Orice ai face, planifica dinainte si vei avea un zbor fara stres!

Booking.com

About the author

TukTuk driver

Urcă în TukTuk! Oriunde te duc!

Add Comment

Click here to post a comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.



Booking.com




Urmărește-ne pe Facebook!

Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!


Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!