Concursuri

SUPER-CONCURS! Castiga un city-break pentru doua persoane la Praga!

TUI TravelCenter, prin Eurolines, si TukTuk.ro te invita sa participi la un super-concurs, avand ca premiu un city-break pentru doua persoane la Praga! Capitala Cehiei, supranumita „orasul de aur”, este unul dintre cele mai frumoase orase europene, fiind vizitat anual de milioane de turisti care vin sa-i admire operele arhitectonice, sa ia contact cu fabuloasa-i cultura sau sa-i guste deliciile culinare.

Orasul vechi (Stare Mesto), ceasul astronomic, podul Carol, Piata Wenceslas, Mala Strana, castelul Praga, cartierul evreiesc, Muzeul National, dealul Lennon, turnul de televiziune Zizkov… sunt numai cateva dintre atractiile acestui fascinant oras.

Ce trebuie sa faci? Completeaza formularul de mai jos, raspunde corect la intrebarea de acolo si da un Like paginii Facebook a TukTuk-ului (aici). Vei intra automat in cursa pentru castigarea unui city-break pentru doua persoane la Praga. Durata de desfasurare a concursului este 2 iulie – 20 august. Castigatorul va fi desemnat prin tragere la sorti iar numele lui va fi facut cunoscut in aceasta pagina, cat si pe pagine de Facebook a TukTuk, pe data de 23 august.

Pachetul include: transport autocar Eurolines, 3 nopti cazare in camera dubla standard la hotel Aron 3*(Praga), mic dejun, taxe locale.

Cazare la Hotel Aron (Praga) – 1 camera dubla pt sejur de 3 nopti

Rezervarea trebuie facuta cu min 2 saptamani inainte de data calatoriei si este in functie de disponibilitatea hotelului. Daca hotelul sau autocarul este plin in acea data, de comun acord cu castigatorul concursului se va alege alta perioada.

ATENTIE! Castigatorul se va caza cu voucherul pus la dispozitie de  TUI TravelCenter si Eurolines, iar perioada in care se poate consuma premiul este 15 septembrie – 30 noiembrie 2012.

Voucherul / premiul nu este transferabil si nu se poate acorda contravaloarea in bani a acestuia.

[gravityform id=24 name=Concurscity-break Praga]

UPDATE! Castigatorul concursului este Rasvan-Nicolae Raduta, din Slobozia. Felicitari!

 

Booking.com

About the author

TukTuk driver

Urcă în TukTuk! Oriunde te duc!

4 Comments

Click here to post a comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.



Booking.com




Urmărește-ne pe Facebook!

Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!


Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!