Hoteluri Hoteluri cool

Lux exclusivist: casele Anatoliene din Goreme, Cappadocia

Hotelul este construit in incinta formatiunilor ce alcatuiesc pesterile din Cappadocia, un adevarat taram de basm ce ocupa un loc binemeritat in Patrimoniul Mondial al UNESCO. Aceasta locatie exclusivista are 11 camere si 2 apartamente Deluxe. In fiecare dintre ele se afla opere unice de arta, atat vechi cat si moderne. Mobila a fost atent aleasa, piesele apartinand unor ere diferite ale istoriei, pentru a crea un aspect in deplina armonie cu trecutul si prezentul acestei regiuni incantatoare. Exploreaza stradutele inguste, unde poti vizita magazinele din partea locului si unde poti admira casele traditionale. Arhitectura lor te va uimi peste masura! Solul din Cappadocia este extrem de fertil, iar un tur al regiunii iti va dezvalui numeroasele podgorii de aici. Vestita pentru vinurile sale, Cappadocia este un producator de renume la nivel mondial. La sfarsitul zilei, poti savura un pahar cu aceasta licoare, in curtea interioara a hotelului, prilej cu care poti admira si apusul fantastic al soarelui.

Printre atractiile de aici se numara piscina interioara si cea exterioara, cu apa calda, centrul spa si de sanatate, baia turceasca si sauna. In apropiere de Casele Anatoliene, poti face excursii cu balonul cu aer cald, te poti plimba, poti face calarie sau rafting, iar din luna decembrie pana in aprilie, aici se practica si schiul.

Exploreaza formatiunile naturale, bisericile construite in stanca si orasele subterane. La 2 kilometri distanta se afla Muzeul in aer liber din Goreme, iar la 5 kilometri Muzeul din Zelve. Alte puncte de atractie sunt reprezentate de magazinele cu articole din ceramica, orasul Urgup (la 10 kilometri) si Nevsehir (12 kilometri), Castelul Uchisar, Muzeul popular din Ortahisar si Manastirea Selime.

Aeroportul Kayseri Erkilet se afla la 75 de kilometri de hotel, dar transferul poate fi asigurat de hotel, calatoria dus-intors costand in jur de 150 de dolari.

Sezonul de varf incepe aici in luna mai si tine pana in octombrie. Copiii sub 12 ani nu au acces in hotel.

Booking.com

About the author

TukTuk driver

Urcă în TukTuk! Oriunde te duc!

1 Comment

Click here to post a comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • cel mai tare hotel din Cappadocia e SACRED HOUSE, este dincolo de realiate si poate chiar de visBooking.com
Urmărește-ne pe Facebook!

Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!


Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!