Hoteluri Hoteluri cool

Lux abordabil in Maldive: Lily Beach Resort & Spa

Orice am face si oriunde ne-am duce, vraja Maldivelor se tine dupa noi. Si avem tot dreptul sa vorbim tot timpul despre statiunile din faimosul arhipelag, intrucat aici se afla una dintre cele mai linistite si frumoase locatii din lume. De data asta, am ales Lily Beach Resort & Spa, un loc inconjurat de recifuri superbe de corali, vegetatie tropicala luxurianta si plaje incantatoare.

Statiunea este cunoscuta ca fiind prima locatie all-inclusive de 5 stele din Maldive, deschizatoare de drumuri in ce priveste luxul la indemana tuturor. In plus, aici poti beneficia de servicii excelente, dotari la cele mai inalte standarde si facilitati de cazare intr-un cadru natural de o frumusete pe care nu o vei putea uita vreodata.

Motto-ul unitatilor de cazare de aici este: “Principalul obiectiv este acela de a imbunatati permanent calitatea serviciilor si de a oferi o experienta la cele mai inalte standarde. Toate vilele si locatiile deschise publicului au la baza materiale de constructie naturale, iar produsul final este un amestec de design contemporan si arhitectura locala. Totul este o combinatie minunata de lemn, pietre naturale si design modern, care se contopesc cat se poate de creativ cu decorul natural al insulei”.

Asa cum ii spune si numele, in afara de faptul ca este o statiune turistica cu adevarat minunata, aici exista si un centru spa, considerat de catre localnici a fi un  “sanctuar pentru rasfatul de sine”. Pavilioanele locatiei au podele din sticla, construite peste apa, mirosurile sunt dintre cele mai exotice, ingredientele naturale, iar tratamentele aplicate sunt o adevarata incantare pentru trup si spirit.

Booking.com

About the author

TukTuk driver

Urcă în TukTuk! Oriunde te duc!

2 Comments

Click here to post a comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.



Booking.com




Urmărește-ne pe Facebook!

Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!


Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!