Hoteluri Hoteluri cool

Hoteluri cool: Desert Islands Resort & Spa (Abu Dhabi)

Aflata la numai 8 kilometri de coasta Jabal Dhanna, pe insula privata Sir Bani Yas, Desert Islands Resort & Spa by Anantara este o locatie cu adevarat unica. Accesul aici reprezinta si el o aventura in sine. Zboruri charter particulare te pot aduce pe insula, sau daca nu vrei cu avionul, mai poti ajunge pe autostrada E11 – 250 de kilometri la vest de Abu Dhabi, pana la portul Jabal Dhanna. Daca vii dinspre Dubai, ai de mers cam 3 ore si jumatate. Intrigant intr-o oarecare masura este faptul ca pe insula Sir Bani Yas, accesul masinilor este interzis. Acestea pot fi parcate la Marsa Jabal Dhanna, inainte de a te imbarca la bordul unei ambarcatiuni, pentru o calatorie de 20 de minute, pana pe insula. Transferul de la punctul de sosire pana in statiune este asigurat de hotel. Tine minte insa ca numai turistii care au rezervare facuta din timp, au acces aici.

In toate camerele din acest complex turistic, stilul decadent isi face simtita prezenta, prin podele din lemn masiv acoperite de covoare fine, mobila exclusivista si asternuturi de pat din bumbac egiptean de cea mai buna calitate. Poti face rezervare alegand dintr-o varietate larga de optiuni, de la o singura camera pana la vile cu doua dormitoare mari, unde ai toata ziua la dispozitie majordom sau camere cu acces la piscina. Iluminatul aici este deosebit, scotand in evidenta culorile, tesaturile si arta autentica a Orientului Mijlociu.

Daca vrei sa iti petreci timpul in aer liber, piscinele cu apa albastra si nisipurile scaldate de soare te vor face sa te simti ca un rege. Activitatile pe care le poti practica pe insula sunt dintre cele mai variate, incluzand plimbari pe plaja, hoinarit prin natura, scufundari, calarie, tururi ale rezervatiei salbatice insotite de ghizi specializati, unde poti admira animalele exotice in habitatul lor natural. Bazarul din statiune te asteapta si el, cu o oferta variata de suveniruri si alte produse traditionale.

Odata cu lasarea serii, confortul camerei tale prevazute cu aer conditionat poate fi cu greu egalat de altceva. Daca vrei sa bei ceva, barul piscinei se afla la numai o aruncatura de bat. In plus, poti degusta vinurile si fructele de mare din partea locului, la o cina romantica la lumina lumanarilor.

Tarifele pentru o noapte pornesc de la 119 dolari, dar nimic nu ti se va parea prea scump avand in vedere serviciile oferite si amenajarile din statiune. Pregateste-te asadar pentru o aventura de neuitat.

Booking.com

About the author

TukTuk driver

Urcă în TukTuk! Oriunde te duc!

Add Comment

Click here to post a comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.



Booking.com




Urmărește-ne pe Facebook!

Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!


Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!