indulgence
Hoteluri Hoteluri cool

Hoteluri cool: Indulgence Divine (Malta)

Nu poti sa nu te indragostesti de farmecul retro al locatiei Indulgence Divine, o casa datand din secolul 16, aflata in orasul Vittoriosa, care a fost transformata intr-un mod absolut magnific de catre regizorul artistic londonez, Gattaldo.

Mobila facuta pe comanda se incadreaza perfect in decorul retro, in timp ce valoarea inestimabila si istoria acestei locatii nu sunt in niciun caz stirbite de luxul creat aici. O casa pentru doi, departe de casa, Indulgence Divine este o rezidenta eleganta, de unde poti porni in explorarea acestei minunate insule si care seamana intrucatva cu o destinatie secreta de petrecere a unor clipe de neuitat.

Mai mult: atat acest minunat port istoric cat si capitala tarii, La Valetta, inclusa in Patrimoniul Mondial al UNESCO si aflata la scurta distanta pe care o poti parcurge cu taxiul, se mandresc cu unele dintre cele mai frumoase arhitecturi din zona Marii Mediteraneene.

Rasfata-te pe terasa absolut magnifica de pe acoperis si admira mobilierul fantezist, toate astea la un pret suprinzator de convenabil. Frumoasa proprietate restaurata de Gattaldo ar putea fi cu siguranta una dintre cele mai dorite locatii de inchiriat din intreaga Europa…

Booking.com

About the author

TukTuk guy

Urcă în TukTuk! Oriunde te duc!

Add Comment

Click here to post a comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

answear.roBooking.com

carturesti.ro
Urmărește-ne pe Facebook!