Europa

Salzburg, piatra pretioasa din inima Europei (P)

Orasul Salzburg, considerat o piatra pretioasa in inima Europei, asezat pitoresc pe coasta nordica a Alpilor, in imediata vecinatate a lacurilor cristaline cu apa potabila si a muntilor maiestuosi cu cele mai bune regiuni de schi, ofera, pe parcursul intregului an, cele mai bune conditii pentru concediu.

Arhitectura baroca unica a oraşului mozartian, oferta culturala bogata si armonia naturii fascineaza calatorii de multe secole, iar din 1997 intreg centrul vechi este inclus de UNESCO pe lista Patrimoniului Cultural Mondial.

Salzburg este un important centru cultural incluzand peste 4.000 de evenimente anual. Regalul muzical incepe in ianuarie cu Saptamana Mozart, iar, la scurt timp, urmeaza festivalurile de Pasti, Rusalii si festivalurile estivale. Luna octombrie aduce cu sine Zilele culturale ale orasului si, de cativa ani, la începutul lui noiembrie, are loc Toamna jazz-ului. In sezonul sarbatorilor de iarna se tin cunoscutul eveniment muzical din timpul Postului Craciunului – „Salzburger Adventsingen” – desfasurat in Marea sala de spectacole – „Großes Festspielhaus” si multe targuri sezoniere dedicate Craciunului. Pentru mai multe informatii, vizitaţi www.salzburg.info.

Booking.com

About the author

TukTuk driver

Urcă în TukTuk! Oriunde te duc!

1 Comment

Click here to post a comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

vivre.roBooking.com

fashiondays.ro
Urmărește-ne pe Facebook!

Newsletter

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!


Newsletter

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!