moulin rouge
Moulin Rouge / Foto: Gagliardi Photography
WTF

Place Pigalle – erotism parizian

Parisul este un oras in care painea sub forma de baghete nu este singurul obiect falic pe care il vei gasi. Cei de la controlul de securitate ti-au confiscat “jucariile”, stricandu-ti astfel toata buna dispozitie? Pas de probleme:  ai mai jos un ghid al celor mai tari sex shop-uri din Paris, cu ajutorul carora iti poti reface stocul de jucarii si zorzoane, ca sa poti spune “oui oui” tot drumul inapoi catre casa.

Moulin Rouge, centrul de atractie al cartierului Pigalle

Daca Ron Jeremy si Jenna Jameson s-ar fi casatorit vreodata, nunta lor ar fi aratat ca Place Pigalle. In timpul celui de-al doilea razboi mondial, soldatii au numit cartierul cu felinar rosu, “Pig Alley” (Aleea Porcilor), intrucat multi veneau aici pentru a petrece cateva clipe in compania unor femei speciale, dupa luni intregi de celibat in cazarma. In zilele noastre, zona este inca una “rau famata”, in care oamenii se inghesuie pentru a cumpara jucarii sexuale. Fa-ti sederea placuta aici, cu ajutorul jucariilor, spectacolelor erotice, cluburilor de striptease si a altor atractii, interzise celor sub 18 ani. Si nu uita ca fix in mijlocul Pigalle-ului se afla celebrul cabaret Moulin Rouge.

Atractii turistice (pentru adulti) in Place Pigalle

Muzeul erotismului, din Place Pigalle

Daca ajungi pe aeroportul Charles de Gaulle, ia trenul rapid (RER) catre oras, pana la Gara de Nord. De acolo, poti merge pe jos pana in Pigalle. Daca esti prea obosit, ia metroul 2 (albastru) de la Gara de Nord si vei ajunge in miezul actiunii. Pe masura ce vei urca scarile ca sa iesi in mijlocul bulevardului Clichy, vei stii ca ai ajuns unde trebuie cand te va izbi un miros asemanator celui din grota resedintei Playboy, dupa o petrecere la piscina care a tinut toata noaptea.

Acest barlog al sexului se afla chiar sub bazilica Sacre Coeur, locatia fiind perfecta pentru a-ti ispasi pacatele, sau, avand in vedere ca ea se afla in cel mai inalt punct din Paris, pentru a admira privelistile incantatoare in timp ce testezi recentele tale achizitii sexuale.

Incepe explorarea sexuala vizitand Muzeul Erotismului, aflat pe Bulevardul Clichy la numarul 72 (program zilnic de la 10 la 2; intrarea costa 7 euro). Etajele unu si doi sunt paradisul penisurilor. Aici poti gasi diverse figurine aflate in pozitii sexuale, inclusiv descrierea la scara mica a unor preoti si calugarite care fac sex.  Celelalte etaje gazduiesc expozitii temporare.

Dupa ce te-ai incarcat cu erotism, mergi la Rebecca Rils, pe aceeasi strada, la numarul 76-78. Acest supermarket erotic este principalul magazin de acest gen, unul care atrage turisti de toate varstele.  Imensul centru comercial este impartit in patru sectiuni: DVD, lenjerie, gadget-uri si incaltaminte. Supermarketul este locul ideal in care sa gasesti articole de baza precum catuse din blana, masti, bice, accesorii pentru sfarcuri si sos de ciocolata.

Pentru varietati mai picante, fa o vizita la Sexodrome, la numarul 23. Magazinul este plin de jucarii pentru adulti, avand mai mult de 2500 de metri patrati in care sunt adunate jucarii sexuale si tot felul de masinarii, lecturi erotice si obscenitati.

Pigalle, cuibusor de nebunii

Cu cate un sex shop sau cate un bordel din metru in metru, exista cate ceva pentru toata lumea in Pigalle. Daca vibratorul dintr-un magazin nu atinge punctul “G”, mergi la urmatorul. Prostituatele si trecatorii innebuniti dupa sex sunt ceva obisnuit, mai ales pe Bulevardul Clichy. Din pacate, atunci cand prostitutia intra in ecuatie, poate fi la fel de bine vorba si despre crima. Asa ca poate vrei, totusi, sa renunti la turul sexual din Pigalle pentru o activitate de rutina, ca sa eviti riscurile care decurg din hoinaritul pe strazi sub lumina lunii.

Ia o portie de aburi in Pigalle

Acum ca spatiul liber din rucsacul tau poate fi umplut cu tot felul de chestii sexuale, e timpul sa gasesti si locul unde sa le folosesti. Daca nu te simti foarte confortabil sa faci asta intr-o camera banala de hotel, cauta o sauna mixta. Mama ta ti-a spus intotdeauna sa nu  vorbesti cu strainii, dar n-a mentionat nimic referitor la a face sex cu ei in saunele din Paris!

Arunca o privire in debaraua din L’Amphibi pe Rue Hallé. Aceasta sauna este insotita de un freamat bisexual si atrage femei si transsexuali deopotriva, oferind si reduceri (5 euro sau gratuit, in functie de zi). La sauna Alina,  termenul “Private Gang Bang” se refera la faptul ca accesul este gratuit pentru cupluri in zilele de miercuri, inainte de ora 23.

Parisul poate fi cunoscut drept orasul dragostei, dar in esenta asta inseamna mult mai mult decat cateva bizarerii cu tenta sexuala. Uita pentru o clipa de sofisticareala si lasa Place Pigalle sa se ocupe de libidoul tau. Faptul ca te vei simti ca un adolescent la pubertate care atinge pentru prima data un sfarc de femeie va deveni rapid o certitudine.

Citeste si: Ce sa vizitezi in Montmartre, Arondismentul 18 din Paris

Booking.com

About the author

TukTuk driver

Urcă în TukTuk! Oriunde te duc!

Add Comment

Click here to post a comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.



Booking.com




Urmărește-ne pe Facebook!

Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!


Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!