Concursuri

Castiga un ghid Marile orase ale Europei!

Editura Meteor Press si TukTuk.ro te invita sa participi la un nou concurs, de aceasta data avand ca premii CINCI ghiduri Marile orase ale Europei. Nu e vorba de orice fel de ghid, ci unul realizat de Fodor’s – garantia deplina a unor informatii corecte si de calitate.

Este important sa cunoasteti cat mai multe despre destinatia dumneavoastra inainte de a pleca de acasa. Consultati ghidurile Fodor’s.

Din acest volum veti afla informatii utile despre: Amsterdam, Atena, Barcelona, Berlin, Bruxelles, Budapesta, Copenhaga, Dublin, Florenta, Londra, Madrid, Paris, Praga, Roma, Venetia, Viena si Zurich.

Locuri de cazare si restaurante pentru orice buget, obiective turistice obligatorii si secrete locale, evaluari in care puteti avea incredere.

Fodor’s va arata atat traseele binecunoscute de totii turistii, cat si pe cele inedite. Prezentarile detaliate explica particularitatile obiectivelor, revizuirile va tin permanent la zi si expertii nostrii autohtoni va ofera amanunte stiute doar de localnici. Adresele de web, hartile si preturile incluse simplifica enorm pregatirea oricarei calatorii, iar formatul usor de manipulat aduce totul la indemana dumnevoastra.

Concursul are loc in perioada 11.nov – 7 dec. 2011 iar cele cinci premii vor fi trase la sorti dintre cei care au raspuns corect la intrebarea Care este capitala Germaniei? si au completat corect formularul de mai jos (cu mentiunea ca trebuie sa dea un Like paginii noastre de Facebook).

[gravityform id=13 name=Concurs Marile orase]

UPDATE. Castigatorii celor 5 ghiduri sunt:

Florina Terhesiu (Zalau)

Florin Macovei (Brasov)

Razvan Alexandru Balasov (Bucuresti)

Alina Iacob (Buzau)

Gabriela Vizinteanu (Galati)

Felicitari!

About the author

TukTuk guy

Urcă în TukTuk! Oriunde te duc!

6 Comments

Click here to post a comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook!