Stiri TukTuk

KLM introduce meniuri “a la carte”

KLM vă oferă acum posibilitatea de a comanda meniuri „a la carte” pe zborurile intercontinentale, în clasa economic, cu plecare din Amsterdam. Acesta este un serviciu nou, complementar celor de catering standard oferite de KLM. Astfel, patru meniuri diferite de tip „a la carte” vor fi disponibile contra cost la bordul aeronavelor KLM, începând cu data de 14 septembrie 2011.

Oferta „a la carte” include un meniu japonez foarte usor (Healthy Japanese), unul cu mâncare mediteraneană (Bella Italia), unul traditional indonezian pe bază de orez, precum şi un meniu în totalitate vegetarian. Mâncarea este pregătită din ingrediente proaspete şi sănătoase, iar preţurile meniurilor variază între 12 euro si 15 euro, în funcţie de alegerea făcută. Puteţi opta oricând pentru meniul standard sau pentru una dintre cele patru variante „a la carte”.

Puteţi comanda unul dintre aceste meniuri cu 90 zile, pâna la 48 de ore înaintea zborului. KLM serveşte meniurile „a la carte” la clasa Economy pe zborurile intercontinentale cu plecare din Amsterdam, către aproape toate destinaţiile, cu excepţia Toronto, San Francisco, Tel Aviv şi Cairo. Dacă deja aţi cumpărat biletele puteţi adăuga de asemenea comanda pentru unul dintre noile meniuri, cu ajutorul funcţiei de “Manage My Booking“.

Booking.com

About the author

TukTuk driver

Urcă în TukTuk! Oriunde te duc!

Add Comment

Click here to post a comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ella icon
ella iconBooking.com
Urmărește-ne pe Facebook!

Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!


Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!