Hoteluri Hoteluri cool

Hoteluri cool: La Maison (Paris)

Comunicatele de presa. Niste chestii foarte nostime. Unele sunt lungi, radicale sau banale, facand referire la fapte si figuri, pe care le percepi in intregime ca fiind lipsite de semnificatie, pentru ca nu ai avut timp sa aprofundezi subiectul. Altele sunt scrise prost, laconice si lipsite de vlaga, iar multe sunt copiate din blogosfera. Hotel La Maison are o semnificatie aparte, citesti despre el ca si cum ai citi un scenariu de film, sofisticat, cu un decor incarcat de poezie si despre care se scriu fraze de genul “Pentru noi, luxul are mai mult de-a face cu generozitatea”.

Desigur poate parea pompos pe alocuri, dar pana la urma asta e caracteristica Parisului si daca ne gandim ca cea mai mare parte a design-ului sau poarta semnatura casei de moda Maison Martin Margiela, atunci acest hotel are tot dreptul sa fie un pic pompos. Apeland la o simplitate monocroma stricta, Maison Martin Margiela a imprimat hotelului La Maison o tendinta de opulenta excesiva, specifica hotelurilor de acest gen – gandeste-te la Missioni sau Armani – si urmandu-si ethosul neconventional, casa de moda pariziana a pus in aceasta opera stil si umor din abundenta.

Este un racnet in materie, intr-un stil simplist, al carui interior este atat de confortabil, incat depaseste orice asteptari. Hotelul La Maison, Champs Elysées poarta stampila Parisului peste tot si fie vorba intre noi se potriveste de minune cu orasul luminilor. Daca vrei ceva sofisticat cu o doza sanatoasa de pompos, atunci descopera acest hotel.

About the author

TukTuk guy

Urcă în TukTuk! Oriunde te duc!

Add Comment

Click here to post a comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

fashiondays.ro

Urmărește-ne pe Facebook!