Hoteluri Hoteluri cool

Hoteluri cool: Treehotel, Suedia

“De ce n-am crea un hotel confortabil, cu un design pe masura, care sa permita vizitatorilor sa traiasca in armonie cu natura, printre copaci?” – aceasta a fost intrebarea pe care si-au pus-o proprietarii hotelului Treehotel, Kent Lindvall si Britta Jonsson Lindvall si care, cu putin ajutor din partea unor designeri si arhitecti de renume, au dat raspunsul intr-un stil caruia nu i se poate reprosa nimic.

Aflat in orasul Harads, la aproximativ 60 de kilometri sud de Cercul Arctic, Treehotel este alcatuit dintr-o serie de camere absolut fantastice, construite in copaci, aflate la inaltime in padurea boreala si care, prin designul lor inovativ, ofera vizitatorilor sansa unica de a se afla in mijlocul frumusetii incomensurabile a padurii.

Probabil cea mai fascinanta dintre ‘camere’ este Mirrorcube, opera remarcabila a arhitectilor de la Tham & Videgård Arkitekter, o cutie usoara din aluminiu, avand o suprafata de 4 m2, imbracata in oglinzi, care reflecta frumusetile naturii si care candideaza la titlul de camera de hotel unicat in lume. Un concept evocator, realizat in mod fantastic, hotelul Treehotel din Suedia este un loc de care cu siguranta iti vei aduce aminte.

Booking.com

About the author

TukTuk driver

Urcă în TukTuk! Oriunde te duc!

Add Comment

Click here to post a comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ella icon
ella iconBooking.com
Urmărește-ne pe Facebook!

Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!


Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!