Concursuri TukTuk Literar

Concurs: castiga un ghid Michelin Romania!

Michelin si Editura Meteor Press au lansat versiunea in limba romana a Ghidului Verde Michelin, un exceptional reper turistic pentru cei care calatoresc in Romania. Vreme de mai multe luni, autorii ghidului au calatorit de-a lungul si de-a latul tarii, vizitand un numar foarte mare de locatii si selectand cateva carora le-au acordat legendarele stelute Michelin. Opt dintre ele au primit maximum de stele (trei – “de vizitat neaparat”). Acestea sunt manastirile din Bucovina, Maramuresul, Dragomirna, Sibiul, Transfagarasanul, Horezu, Prejmer si Delta Dunarii. Alte orase, sate, monumente si muzee au fost desemnate cu doua stele (merita o oprire) sau o stea (interesant).

Ghidul Verde Michelin are 368 de pagini, cuprinde 22 de harti, 600 de adrese (400 cu locuri de cazare si restaurante) si 160 de fotografii. Informatiile sunt numeroase si cuprind o vasta arie istorico-geografica, fiind structurate in trei mari sectiuni. Ghidul a fost pus in vanzare in librarii si are un pret recomandat de 49 lei.

TukTuk si Editura Meteor Press te invita la concurs, oferind in fiecare saptamana, vreme de cinci saptamani, cate un Ghid Verde Michelin, prin tragere la sorti, celor care raspund la intrebarea de mai jos. Conditia esentiala de participare este raspunsul corect si bifarea unui Like pentru pagina de Facebook a TukTuk.ro.

UPDATE! Castigatoarea primului ghid verde Michelin este Daniela Ciochir, din Bucuresti. Felicitari!

UPDATE!  Inca doi castigatori ai ghidurilor Michelin oferite de Editura Meteor Press: Nicu Bogdan Staicovici (Slobozia si Gabriel Tofan (Piatra Neamt)

UPDATE! Ultimii doi castigatori ai ghidurilor Michelin sunt: Liviu Gabriel Gancea, din Tirgoviste si Sebastian Dicu, din Cluj Napoca.

[gravityform id=7 name=ConcursMichelin]
Booking.com

About the author

TukTuk driver

Urcă în TukTuk! Oriunde te duc!

Add Comment

Click here to post a comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ella icon
ella iconBooking.com
Urmărește-ne pe Facebook!

Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!


Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!