TukTuk si agentia de turism Eurovacanta te invita sa participi la un concurs al carui premiu este o excursie pentru o persoana in Israel, in perioada 19-26 iunie 2011.

Excursia include vizite la muntele Tabor, manastirea Stela Maris, Marea Galilei, Kibutz Yardenit, Capernaum, Tabgha, Nazareth, Cana Galileei, Muntele Maslinilor, Bethlehem, pestera Grota Laptelui, manastirea de maici Sf. Teodosie, Muntele Sion, mormantul Regelui David, Zidul Plangerii, Eilat (cel mai sudic punct al Israelului), Marea Moarta, optional – Peninsula Sinai din Egipt, Petra, Marea Rosie, Ierusalim si multe multe alte obiective turistice, manastiri si trasee celebre.

Concursul se va desfasura in perioada 8 mai – 8 iunie 2011, iar castigatorul rezultat in urma tragerii la sorti, va fi anuntat pe site-ul TukTuk.ro si pe pagina de Facebook a site-ului, in data de 9 iunie 10 iunie. In cazul in care excursia nu va fi revendicata in termen de trei zile, va fi extras un alt castigator. Participantii la concurs trebuie sa detina un pasaport cu valabilitate de minim 6 luni incepand cu data de 19 iunie.

Pentru a participa la concurs trebuie sa completezi toate campurile formularului de mai jos, sa raspunzi corect la intrebarea din acesta, sa dai Like pe pagina Facebook a TukTuk si pe pagina Facebook a agentiei Eurovacanta.

UPDATE! Castigatoarea excursiei in Israel este Ramona-Liana Gogoci, din Timisoara. Felicitari!

[gravityform id=6 name=ConcursIsrael]
Rezervă o cameră la hotel Booking.com

10 COMENTARII

 1. Vedeti ca aveti o eroare la primul camp:
  Cum se numeste cel mai sudic punct al Israelului?*
  This field requires an unique entry and ‘fdsfsg’ has already been used
  Puneti si voi sa nu mai fie unic…sa se inregistreze si altii nu doar o singura persoana.

  • Era unic in sensul ca daca existau doua persoane cu numele Mihai Popescu, a doua nu se putea inregistra. Am modificat, multumim.

 2. Castiga o excursie pentru o persoana in Israel | Concursuri online

  […] din acesta, sa dai Like pe pagina Facebook a TukTuk si pe pagina Facebook a agentiei Eurovacanta.Participa acum la acest concurs ! Categories: Concursuri Online Tags: excursie, sejur, vacanta Comentariile […]

 3. Excursia este pentru doua persoane sau pentru una?

  • Draga Laura, o simpla citire cu atentie a textului de mai sus ti-ar fi adus raspunsul. 🙂 Pentru una.

 4. Sa ne vedem in Israel. Succes tuturor.

 5. Doresc foarte multe sucese si in vitor

LASĂ UN RĂSPUNS:

Introdu comentariul!
Introdu numele

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.