Festivaluri

Mergi la concerte de top in Europa!

Amatorii de calatorii si concerte au multe motive de bucurie in aceasta vara. In Europa sunt concerte pentru toate gusturile, iar agentia de turism Free Spirit incurajeaza libertatea spiritului oferind posibilitatea vizionarii live a acestor spectacole prin organizarea unor excursii la preturi de exceptie.

Fanii rockului pot merge la Munchen pentru a vedea concertul trupei Linkin Park, din 25 iunie. Excursia include 3 nopti de cazare iar preturile pornesc de la 299 euro, in functie de hotelul ales. Daca rockul alternativ nu e o… alternativa, atunci acestia pot opta pentru metalul greu al celor de la Iron Maiden, care concerteaza la Berlin, pe 3 iunie. Pentru 3 nopti de cazare, preturile pornesc  de la 249 euro, cu transport individual. Nostalgicii Pink Floyd il pot urma pe Roger Waters in The Wall World Tour, la Budapesta (22 iunie) – preturi de la 199 euro, la Paris (1 iulie)preturi de la 315 euro, la Milano (7 iulie) – preturi de la 249 euro sau la Atena (8-9 iulie) – preturi de la 259 euro.

Iubitorii popului o pot alege pe Katie Melua, cu ale ei noua milioane de biciclete, pe care le duce de aceasta data in Salzburg, pe 18 iunie – preturi de la 299 euro. Sau pe Janet Jackson, care duce mai departe spiritul familiei cu turneul Up, Close & Personal, la Londra (2-3 iulie) – preturi de la 329 euro. Sau, de ce nu, pe Take That, cu Robbie Williams inclus, care concerteaza la Munchen, pe 29 iulie – preturi de la 289 euro.

[vsw id=”eHQG6-DojVw” source=”youtube” width=”620″ height=”480″ autoplay=”no”]

Free Spirit vine si in sprijinul iubitorilor celui mai mare eveniment dance, Sensation White, pe care il pot vedea live pe 2 iulie, in “natalul” Amsterdam, la preturi incepand de la 449 euro (transport inclus) sau, mai devreme, la Praga, pe 28 mai – preturi de la 379 euro (cu transport).

[vsw id=”aiJ507zCVG8″ source=”youtube” width=”620″ height=”480″ autoplay=”no”]

In fine, agentia nu-i uita nici pe cei care apreciaza calitatea muzicii clasice: cel putin doua evenimente atrag atentia. In primul rand concertul Placido Domingo – Angela Gheorghiu, de la Londra, 29 iulie, pe O2 Arena – preturi de la 539 euro, cu avion inclus, apoi cel al lui Andre Rieu de la Amsterdam, in 13 iunie, preturi de la 349 euro (cu transport individual).

Booking.com

About the author

TukTuk driver

Urcă în TukTuk! Oriunde te duc!

Add Comment

Click here to post a comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ella icon
ella iconBooking.com
Urmărește-ne pe Facebook!

Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!


Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!