Arta & Aventura

Concerte in aprilie: Justin Bieber la Berlin si Enrique Iglesias la Paris!

Justin Bieber, singurul artist care are toate cantecele de pe un album in Top US Hot 100, cel mai tanar artist solo din istorie (16 ani) care are un album pe locul 1 in Billboard 200, dupa albumul lui Stevie Wonder din 1963 si totodata castigatorul premiului Best New Artist la Video Music Awards 2010 in Los Angeles, concerteaza pe 2 aprilie la Berlin, pe arena O2, de la ora 18.30.

Justin Bieber- du-te dupa el la Berlin, pentru a-l vedea in concert, pe 2 aprilie

Daca vrei sa-l vezi live, agentia Free Spirit iti asigura un pachet ce porneste de la 219 euro / persoana (fara transport – biletul de avion e circa 200 euro). Tariful include doua nopti de cazare (1-3 aprilie) la unul dintre hotelurile Tulip Inn Georghoff (3 stele) sau Park Plaza (4 stele, 229 euro locul in dubla), mic dejun de tip bufet si biletul de intrare (categoria 4). La cerere se poate asigura prelungirea sau modificarea perioadei de cazare sau un hotel de categorie superioara, precum si transportul aeroport-hotel-aeroport.

Pe Enrique Iglesias il poti vedea in concert la Paris, pe 2 aprilie

Un alt artist care concerteaza in aprilie in Europa este Enrique Iglesias, care a revenit in atentia publicului cu Euphoria, al noualea sau album de studiou. Enrique vine la Paris, in 2 aprilie, pe arena Le Zenith, de la ora 20.00. Poti ajunge la concertul lui, tot prin intermediul agentiei Free Spirit, pachetele pornind de la 299 euro / persoana. Acestea include 3 nopti de cazare intr-unul din hotelurile Blackstone Opera (3 stele – 299 euro) sau Concorde Montparnasse (4 stele – 319 euro), mic dejun de tip bufet si biletul la concert (categoria 2). La acest pret se poate adauga biletul de avion – 180 euro (cu taxe incluse).

Booking.com

About the author

TukTuk driver

Urcă în TukTuk! Oriunde te duc!

Add Comment

Click here to post a comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.Booking.com
Urmărește-ne pe Facebook!

Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!


Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!