Techno Tuk

Aplicatia Cartographer, pentru iPhone

Cine a vazut deja aplicatia iPhone de la A Tasty Pixel – The Cartographer a tras concluzia ca e folositoare, amuzanta si excelent realizata. Ramai atat de impresionat de cat de bine arata, incat aproape ca uiti s-o mai folosesti.

Cartographer este o unealta care intregreaza instrumentele obisnuite oferite de Google pentru planificarea vacantei intr-o platforma usor de utilizat. Hartile pe care le obtii pot fi accesate cu usurinta si editate pe iPhone. O caracteristica foarte buna este aceea ca poti accesa aplicatia Google My Maps si offline, ceea ce inseamna ca nu esti taxat pentru folosirea roaming-ului atunci cand esti in strainatate.

Aplicatia Cartographer permite utilizatorilor:

  • Planificarea excursiilor pe desktop prin sistematizarea ideilor de vacanta pe Google My Maps, apoi sincronizarea aplicatiei Google My Maps cu iPhone-ul
  • Inregistrarea informatiilor din calatorie si pastrarea amintirior aventurilor tale
  • Impartasirea amintirilor de vacanta cu prietenii si familia, via email si Twitter

Totul se desfasoara pe o platforma atractiva, care face ca intregul proces sa fie usor si distractiv. Aplicatia este proiectata sa functioneze pe iPhone sau iPod Touch, care au instalate iOS 3.1 sau o versiune ulterioara.

Poti sa achizitionezi aceasta aplicatie de aici, la un pret de 2,99 euro.

Booking.com

About the author

TukTuk guy

Urcă în TukTuk! Oriunde te duc!

Add Comment

Click here to post a comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

answear.roBooking.com

carturesti.ro
Urmărește-ne pe Facebook!