TukTuk Literar

Mihai Barbu a vandut kilometri

In 2009, Mihai Barbu a plecat singur spre Mongolia, calarind o motocicleta Doyle. Pentru a face rost de inca 2000 de euro care sa-i asigure combustibilul pe distanta celor peste 25.000 de kilometri, Mihai a impartit traseul in parcele ipotetice de cate 500 de kilometri, pe care le-a… vandut. Pentru 50 de euro parcela, el oferea cumparatorilor povestea si fotografiile realizate pe acea bucata de drum plus numele fiecaruia scris pe un abtibild si lipit pe parbrizul motocicletei sale, plus o pietricica suvenir de pe acea portiune. In doua saptamani a vandut tot parcursul: 43 de calatori i-au cumparat “drumul” aducandu-i in buzunare suma suplimentara de care avea nevoie.

A rezultat o calatorie fascinanta pana in Mongolia, la bordul unei motociclete. Una transpusa in volumul de calatorie Vand kilometri, aparut recent la Editura ART. Un jurnal de drum si totodata un album de calatorie a unui fotoreporter cu gust de aventura, calator pe meleaguri nu foarte turistice dar cu siguranta fascinante. Mihai Barbu este nu doar fiul caricaturistului Ion Barbu ci si un foarte premiat fotoreporter roman, trecut prin furcile caudine ale unor locuri de munca precum Evenimentul Zilei, Reuters sau Romania Libera.

Vand kilometri a aparut la Editura ART, intr-un format de exceptie. Contine peste 500 de fotografii color, are 480 de pagini si costa 36 de lei. Mihai Barbu a vandut kilometri. Acum, vinde carti.

Sursa foto: BMWblog. Un spectaculos interviu cu Mihai Barbu – aici.

[media id=5 width=638 height=515]

Booking.com

About the author

TukTuk driver

Urcă în TukTuk! Oriunde te duc!

Add Comment

Click here to post a comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

answear.roBooking.com

vivre.ro
Urmărește-ne pe Facebook!

Newsletter

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!


Newsletter

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!