Hoteluri Hoteluri diverse

Hoteluri noi si moderne din Europa

E placut sa auzi despre noi hoteluri care se deschid sau hoteluri vechi care sunt reconditionate. Cu cat un hotel e mai sic, cu atat mai bine. Dar cum in majoritatea cazurilor, bugetul familiei e la putere, de multe ori totul se reduce la a-ti imagina ca esti acolo, incercand sa ramai la curent cu toate noutatile si navigand periodic pe site-urile locatiilor respective. Asa ca luati cele de mai jos drept anunturi, nu neaparat recomandari.

Munchen

Lantul hotelier Rocco Forte Collection anunta ca hotelul de 5 stele, Charles, numit asa in onoarea tatalui lui Sir Rocco – renumitul director de hotel Lord Charles Forte -, s-a deschis pe 4 octombrie 2007. Aceasta este a treia proprietate germana a colectiei Rocco Forte, alaturandu-se lui Hotel de Rome in Berlin, care s-a deschis in octombrie 2006 si Vilei Kennedy in Frankfurt, deschisa in luna martie a aceluiasi an. Hotelul inalt de 8 etaje are 132 de camere, 9 apartamente “junior”, 18 apartamente “master” si unul prezidential. Majoritatea lor au vedere la Gradina Botanica. Dormitoarele sunt decorate cu tablourile originale ale faimosului artist din secolul 19, Franz von Lenbach. Hotelul dispune si de un restaurant italian care ofera o panorama a Gradinii Botanice, o terasa in caz ca vreti sa mancati afara si un salon privat. Tot aici mai gasiti un bar, 7 sali de conferinte echipate cu tehnologie de ultima ora si care beneficiaza toate de lumina naturala, o sala de bal in care pot fi organizate receptii cu pana la 400 de invitati si un centru spa cu sauna, piscine, 5 sali de tratament si o sala de gimnastica. Tariful mediu la acest hotel este 450 euro.

Londra

Dupa o renovare care a durat 6 luni si a costat 12 milioane de dolari, Hotelul Radisson Edwardian Liecester Square s-a redeschis. Modernizarile includ paturi noi si dormitoare imbunatatite, precum si mobila si decoruri noi. In plus vi se mai ofera aer conditionat, un bar si restaurant, centru de fitness, centru de afaceri si sali de conferinte, totul la un pret mediu de 230 lire sterline.

Barcelona

Hotelul Casanova, o proprietate din secolul 18 aflata in centru orasului Barcelona, s-a redeschis in luna octombrie dupa o schimbare radicala la fata. Tariful de 190 dolari pe noapte este practicat in lunile noiembrie – martie. In pret intra micul dejun gen bufet suedez, cocktailul Casanova, Internet si eliberarea cu intarziere a camerei. Taxele si serviciile nu sunt incluse. Pretul mediu se situeaza undeva la 200 euro.

Paris

Hotelul Lumen si restaurantul “Le Passage Saint Roch” situat langa Luvru s-au deschis in data de 13 septembrie 2007. Inconjurat de mostenirile exceptionale ale arhitecturii pariziene, Hotelul Lumen Paris Louvre este un hotel mic cu 32 de camere, elegant si cu stil. Realizand o imbinare a accentelor contemporane cu cele excentrice, arhitectul Alain Daronian si proiectantul Claudio Colucci au reusit sa scoata in evidenta tema principala a locatiei, “lumina”. Pretul mediu este de 400 euro.

About the author

TukTuk guy

Urcă în TukTuk! Oriunde te duc!

Add Comment

Click here to post a comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook!